Στην τελική ευθεία για το συνέδριο των Γερμανών τουριστικών πρακτόρων

523

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου για να φιλοξενήσειτο επόμενο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων (DRV) όπως προέκυψε κατά τη SHMERIN;H συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Συνδέσμου κ. Dirk Inger στην έδρα της Περιφέρειας .

«Πρόκειται για έναν ακόμα στρατηγικό στόχο που έχουμε θέσει και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα τον πετύχουμε. Είναι ένα σπουδαίο μεγάλο γεγονός για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και το brand name Μυθική Πελοπόννησος, το οποίο διεκδικούμε με υψηλές αξιώσεις εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Ανταγωνιζόμαστε με επαγγελματισμό διεθνείς και καταξιωμένουςπροορισμούς με ίσους όρους και αυτό αποτελεί από μόνο του μεγάλη επιτυχία»δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

«Διαθέτουμε πλέον κρίσιμη εμπειρία από μεγάλα διεθνή γεγονότα, στα οποία επενδύουμε στρατηγικά σημαντικούς πόρους, με άμεσα αποτελέσματα για τους Πελοποννήσιους πολίτες και την περιφερειακή μας οικονομία, όπως συνέβη με το συνέδριο του ΑΒΤΑ» σημείωσε ακόμα ο Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Inger από την πλευρά του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου και τη δυναμική προοπτική του, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναιεξαιρετικά σημαντικό το πόσο καλά γνωρίζουν οι Γερμανοί την Πελοπόννησο.Υπογράμμισε ακόμα το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού της περιφερειακής αρχής,αλλά και την εξαιρετική επιτυχία που είχε στη διοργάνωση του συνεδρίου τωνΒρετανών Τουριστικών Πρακτόρων ABTA, για την οποία έχει ενημερωθεί από τον Πρόεδρο του ΑΒΤΑ.

Ο κ Inger ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τη διαδικασία επιλογής του τόπου και του χρόνου διεξαγωγής του συνεδρίου και σημείωσε ότι τα όσα είδε κατά την επίσκεψή του στην Πελοπόννησο, συνιστούν μια εξαιρετική υποψηφιότητα που συγκεντρώνει όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη διοργάνωση. Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίεςτου προς τον κ. Τατούλη για την πολύτιμη στήριξή του στην προσπάθεια αυτή η οποία θα αποτελέσει μια επιτυχία τόσο για το Σύνδεσμο των Γερμανών Τουριστικών Πρακτόρων όσο και για την Πελοπόννησο.      

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.