Στα χνάρια του Νίκα ο Μπουντρούκας!

1033

Τι κι αν δήλωσε «ανεξάρτητος» προκειμένου να τύχει ευρείας αποδοχής! Μετά και την επίσημη απόδοση χρίσματος από το ΚΙΝΑΛ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ακόμα (θυμηθείτε εδώ) ξεκίνησε, όχι τις περιοδείες για να γνωρίσει την Πελοπόννησο, τους ανθρώπους και τα προβλήματα της, να καταθέσει το σχέδιο και την πρότασή του αλλά τις κομματικές, στις Νομαρχιακές του κόμματος που τον στηρίζει (επίσκεψη στην Νομαρχιακή Άργους)!

Η επιλογή δεν είναι τυχαία! Η συσπείρωση πρέπει να επιτευχθεί για να υπάρχει μια ‘μαγιά» στο ποσοστό που θα λάβει ο υποψήφιος στην τελική ανάγνωση. Ήταν και μονόδρομος; Στην κατεύθυνση αυτή βεβαίως!

Δεν ξέρω αν μετά από τις νομαρχιακές του ΚΙΝΑΛ ο κ.Μπουντρούκας  συνεχίσει και με άλλες περιοδείες , το σίγουρο είναι πως στην έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας ακολουθεί τα χνάρια του Παναγιώτη Νίκα ο οποίος με κάθε επισημότητα και με στόμφο δηλώνει κομματικός υποψήφιος! Και αυτά τα χνάρια ως ώρας δεν έχουν δώσει και τις καλύτερες εντυπώσεις!

Εκτός κι αν…συναγωνίζονται οι κομματικοί μηχανισμοί, της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ…

Θα φανεί στο…χειροκρότημα!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.