Σταυρέλης: Επιχορηγήσεις όλων των Κορινθιακών σωματείων χωρίς διακρίσεις και σε όλες τις κατηγορίες

1020

Πολύς ντόρος για την πρόταση του Νίκου Σταυρέλη σχετικά με την επιχορήγηση του ΠΑΣ Κόρινθος. Το σκεπτικό του, όπως το ανέφερε και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν πως ο δήμος Κορινθίων απο το 2007 μέχρι και το 2013 έδινε ετήσια επιχορήγηση στην ομάδα της Κορίνθου 50.000 ευρώ, όταν το ταμείο του δήμου ήταν μεταξύ 6-9 εκατομμυρίων.
Επομένως σήμερα με ταμείο 26,5 εκατομμύρια, όπως διατείνεται ο δήμαρχος, ερώτημα αποτελεί γιατί αρνείται να επιχορηγήσει την μοναδική ομάδα του δήμου που βρίσκεται στην Γ Εθνική Κατηγορία.
Η διαπίστωση Σταυρέλη είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο και μόνον, αφού αναφέρθηκε και σε άλλα ποδοσφαιρικά σωματεία που έχουν στερηθεί τα τελευταία 5 χρόνια οποιαδήποτε επιχορήγηση.

Μετά απο  ονομαστική ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο για επιχορήγηση της ομάδας της Κορίνθου με το ποσόν των 30.000 € για να συμβάλει ο Δήμος στα μεγάλα έξοδα της ομάδας,η ψηφοφορία έδειξε 16 υπέρ της πρότασης Σταυρέλη  και 12 κατά (πρόταση Δημάρχου).
Επειδή όμως το θέμα ήταν έκτακτο (απαιτούντο 17 ψήφοι) η απόφαση δεν είναι νόμιμη.
Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος δεσμευτηκε  να ζητήσει  από τον Πρόεδρο με τη συλλογή υπογραφών να φέρει το θέμα εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η διευκρίνηση ωστόσο χρειάζεται στο σημείο που ο Σταυρέλης τόνισε πως θα ζητήσει την επιχορήγηση όχι μόνο της Κορίνθου , αλλά όλων των κορινθιακών ποδοσφαιρικών σωματείων , χωρίς διακρίσεις , σε όλες τις κατηγορίες (Α, Β, Γ), όπως γινόταν για 7 συνεχή χρόνια , επί προεδρίας του, και χωρίς καμία απολύτως διαμαρτυρία για ευνοϊκές μεταχειρίσεις ή μη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.