Σκληρός ο αποχωρισμός απο την μέδουσα Πελαγία!

187

Αγαπητοί Κορίνθιοι ,όπως γνωρίζετε καλύτερα απο τον καθένα , μέδουσα , τσούχτρα και μαλάκιο δεν υπάρχει στον Κορινθιακό.

Επειδή όμως νιώθετε ανασφαλείς ,ήλθαν οι δήμαρχοι της παραλιακής ζώνης Πνευματικός, Γκιώνης , Παπακυριάκος, Σταματόπουλος και Ανδρικόπουλος και δηλώνουν επισήμως πως μπορείτε να κολυμπήσετε άφοβα απο τούδε και εξής.

 

Βέβαια επικοινωνιακά θα τους ήθελα πιο χαμογελαστούς , διότι έκαναν τις δηλώσεις μέσα στο βαρύ πένθος, και δεν γνωρίζω γιατί, ενδεχομένως να είχαν τσακωθεί για άλλα πράγματα,πάντως ένα ελαφρύ μειδίαμα χρειαζόταν.

Για τον μόνο που συμπαρίσταμαι , και συλλυπούμαι είναι τον δήμαρχο Γκιώνη , που θα του έλθουν τα δίκτυα ,αλλά και που οι μαγαζάτορες και ξενοδόχοι που έσπευσαν να αγοράσουν για να προλάβουν την σεζόν , φοβούμαι πως θα τον γονατίσουν τώρα στην γκρίνια.

Για τους υπολοίπους θα έλεγα πως το ύφος του “καύσωνος” , χωρίς βεντάλια, δεν άρμοζε σε αυτήν την ανακοίνωση.

Θα μου πεις, γιατί να χαρεί ο Πνευματικός; Μήπως η Κόρινθος περιμένει τουρισμό και θα τον χάσει;

Όχι αγάπη μου! Εμείς κι εμείς κολυμπάμε και δεν θέλουμε κανένα επισκέπτη!Σαν χώρα του πάλαι ποτέ ανατολικού μπλοκ.

Τα ξέρει  ο δήμαρχος γι αυτό και “ξέμεινε” από δίχτυα! Γι αυτό η ανακοίνωση ήταν λιτή.

Ο λαλίστατος κατά τα άλλα δήμαρχος Κορινθίων δεν επικαλέσθηκε αυτή την φορά, ούτε δηλώσεις επιστημόνων, φορέων και λοιπών ασήμαντων μαρτυριών. Σου λέει κάνε βουτιά να δεις , έχει τσούχτρα; Εγώ σου λέω πως δεν έχει! Σκάσε και κολύμπα!Τέτοια βαρεμάρα δηλαδή.

Αμ! Ο Ανδρικόπουλος που είχε πιάσει το τζακ πότ και δεν το ήξερε; Μυθεύματα ήταν οι περσινές τσούχτρες σου λέει. Ο Σταματόπουλος κάτι ψέλλισε και ο Αννίβας δεν είδε ΟΥΤΕ πέρσι τσούχτρα στην περιοχή του Βραχατίου. 

Από ό,τι κατάλαβα, όλες οι τσούχτρες  ήταν Λουτρακιώτισσες και καμιά παλιοκορίνθια εκεί στα βουναλάκια, που για διαμαρτυρία ο δήμαρχος τα έχει αφήσει έτσι, βρώμικα και αχτένιστα καλοκαιριάτικα.

Τέλος πάντων, με αυτά και με εκείνα και με ύφος βαρεμένο, οι δήμαρχοι μας είπαν πως ναι και στον Πατραικό δεν έχει τσούχτρες και πολύ το χαρήκαμε. Ελευθεριά στις θάλασσες ! Αυτό είναι το πανό που θα έπρεπε να κρεμαστεί σε όλα τα δημαρχεία, και τα υπόλοιπα εγώ τα ακούω βερεσέ.

 

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.