Σκληρή γραμμή του ΚΙΝΑΛ στις Περιφερειακές; Άστο καλύτερα!

442
Διαβάζω πως αναμένεται να εφαρμοστεί και στην Πελοπόννησο σκληρή γραμμή από πλευράς ΚΙΝΑΛ, απέναντι σε όσους επιλέξουν να στηρίξουν τον Πέτρο Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και όχι τον Γιάννη Μπουντρούκα.
Προφανώς όσοι τα διακινούν αυτά, είναι επηρεασμένοι απο την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας που έκανε ανάκληση της ιδιότητας μέλους του ΚΙΝΑΛ στη Φανή Παπαθωμά, η οποία έκανε κάποιες δηλώσεις στήριξης σε υποψήφιο κάποιας άλλης Περιφέρειας ,τον οποίο δεν στήριζε το ΚΙΝΑΛ.
Σε ό,τι αφορά  τα Πελοποννησιακά πράγματα, και λίγο πριν ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητα του κ. Μπουντρούκα(οι πληροφορίες θέλουν να συμβεί αυτό την επόμενη Τετάρτη στις 7 Νοεμβρίου), θα συμβούλευα να επανεξετάσουν την τακτική  που πρόκειται να εφαρμόσουν, διότι θα αποβεί “καταστροφική”.
Με τα ποσοστά που συγκεντρώνει το Κίνημα Αλλαγής στην Πελοπόννησο, αντί να διευρύνει τις δυνάμεις του, μεταμορφώνεται σε ένα κόμμα μικρό ,εσωστρεφές και απίστευτα φοβικό.
Και ερωτώ επί της ουσίας : Ποιος πιστεύει πως θα “χειραγωγήσει” τα στελέχη του Τατούλη, που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ με την “απειλή” της “ανάκλησης ιδιότητας μέλους”; Μιλάμε για στελέχη πολύ δυνατά στην Πελοπόννησο, και με μεγάλη εκλογιμότητα, τα οποία καλούνται χωρίς καν να ερωτηθούν, να συστρατευθούν πίσω απο μια υποψηφιότητα μετριοπαθή, που θεωρείται βέβαιο πως θα συμπιεστεί μέσα στην πόλωση που θα υπάρξει.
Εαν το ΚΙΝΑΛ φιλοδοξούσε να συστρατεύσει τις όποιες δυνάμεις,σεβόμενο την ιστορία του στην Αυτοδιοίκηση,  ας έβαζε μπροστά ένα ηχηρό  όνομα απο τον χώρο της πολιτικής,που θα έμπαινε δυνατά στην “μάχη της Πελοποννήσου”. Όλοι όμως έκαναν πίσω, ζυγίζοντας  πρωτίστως τα δικά τους πολιτικά οφέλη.
Τώρα ζητούν απο τα στελέχη τους να διαγράψουν την δική τους ιστορία; Δεν νομίζω πως  οι συνθήκες είναι πλέον ιδανικές για να το ζητήσουν. Γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος του διασυρμού. 
Ας αφήσουν τα πράγματα,λοιπόν, όπως είναι για να υπάρξει μια αξιοπρεπής εκλογική πορεία του κ. Μπουντρούκα.
Γιατί αυτό του ταιριάζει. Η αξιοπρέπεια. Τα υπόλοιπα, είναι συνήθειες μιας άλλης εποχής, που δεν μπορεί κυρίως το ΚΙΝΑΛ να επαναφέρει. Τουλάχιστον στην Πελοπόννησο.
Τζένη Σουκαρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.