Σκληρή απάντηση Τατούλη στην Αλειφέρη :”H παταγώδης αποτυχία της ν’ αποδείξει νομικά τους ισχυρισμούς της αγγίζει τα όρια της γελοιότητας”

342

Σκληρή απάντηση απο πλευράς Περιφέρειας στην ανακοίνωση της χωρικής αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών του γραφείου της.

Η Περιφέρεια κατηγορεί την κ. Αλειφέρη πως εμπλέκει σκοπίμως τη νομική διαδικασία με την πολιτική σκοπιμότητα, διότι παρά το γεγονός πως ανακοινώνει την ποινική δίωξη που ασκήθηκε απο την Εισαγγελία για την υπόθεση και επομένως χρίζει διερεύνησης για την εξεύρεση των ενόχων, αναφέρεται στην Περιφερειακή αρχή αφήνοντας υπόνοιες πως βρίσκεται πίσω απο την υπόθεση.

Η απάντηση Τατούλη είναι η εξής:

“Η αργόμισθη κατ’ απονομή αντιπεριφερειάρχης κα Αλειφέρη με τη σημερινή της ανακοίνωση εκφράζει την αγωνιώδη της προσπάθεια να εμπλέξει τη νόμιμη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης με την πολιτική επιβίωσή της, καταφεύγοντας σε μια ανοίκεια και ανερμάτιστη επίθεση προς την περιφερειακή αρχή.

Είναι προφανές ότι ο μόνος στόχος της επίθεσης του «συστήματος Αλειφέρη» είναι να κρατήσει πάση θυσία την καρέκλα της.

Για μια ακόμα φορά αποκαλύπτεται ότι μοναδικός της στόχος είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στην περιφερειακή αρχή, καθώς αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για την ουσία, μεταχειριζόμενη το απόρρητο της διαδικασίας κατά πώς τη βολεύει, υποπίπτοντας σε θεσμικές αντινομίες.

Πέραν τούτου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα σε ότι αφορά το σεβασμό της για τη δημοκρατική λειτουργία, καθώς αρνείται να υλοποιήσει αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη.

Θυμηδία προκαλεί τέλος η παταγώδης αποτυχία της να τεκμηριώσει νομικά τους ισχυρισμούς της, αγγίζοντας τα όρια της γελοιότητας, μη σεβόμενη τη θεσμική λειτουργία των δικαστικών αρχών.

Το «φιάσκο του κοριού του συστήματος Αλειφέρη» είναι προφανές ότι έχει πέσει στο κενό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.