Σιάχος Ανδρέας: «Μαζί και στο επόμενο βήμα!»

1012

Συνεχίζει στο πλευρό του Αννίβα Παπακυριάκου με την ίδια εμπιστοσύνη και στήριξη προς το πρόσωπό του!

Ο λόγος για τον Σιάχο Ανδρέα- Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Βέλου Βόχας «ΑΝΕΛΙΞΗ», ο οποίος δηλώνει την υποψηφιότητά του και στις φετινές εκλογές με τη ‘’Δημοτική Ενωτική Κίνηση Βέλου Βόχας’’.

Το έργο του γνωστό στον τόπο, αφού και μέσω της «ΑΝΕΛΙΞΗΣ», έχει καταφέρει να προασπίσει τις ηθικές αξίες και να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό για τους συνδημότες του και την κοινωνία.

Οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, το Κέντρο Νεολαίας , το Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά τα κλειστά γυμναστήρια είναι οι σημαντικότερες ενέργειες που έχει φέρει εις πέρας τα χρόνια της θητείας του στο τιμόνι του Νομικού Προσώπου του Δήμου. Οι δράσεις που τον απασχολούν και καταπιάνεται είναι πολύ περισσότερες ενώ το αποτέλεσμα αξιοθαύμαστο!

Με κύρια βλέψη και στόχο το αξιοπρεπές μέλλον του τόπου, την υποστήριξη της καθημερινότητας και τις πολιτιστικές αλλά και ψυχαγωγικές επιθυμίες των πολιτών, συνεχίζει το μέχρι τώρα έργο του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.