Ρεχάγκελ:”Δεν είναι καλύτερη η Κόστα Ρίκα από την Ελλάδα”

521

 \r\n

\r\n

Πολλές πιθανότητες να προκριθεί στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2014 έχει η Εθνική Ελλάδας, σύμφωνα με τον Ότο Ρεχάγκελ. Ο πρώην τεχνικός ηγέτης του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος», όπου το καλοκαίρι του 2004 κατέκτησε το Euro στην Πορτογαλία, μίλησε στην εφημερίδα «Sportday» για την παρουσία της «γαλανόλευκης» στην Βραζιλία, την πρόκριση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά και τις πιθανότητες πρόκρισης σε βάρος της Κόστα Ρίκα. «Η ομάδα είχε πολύ μεγάλο θράσος, με την καλή έννοια. Αγωνιστικό θράσος δηλαδή. Και θεωρώ ότι αν έχει το ίδιο θράσος και στον επόμενο αγώνα με την Κόστα Ρίκα, μπορεί να προχωρήσει κι άλλο στο Μουντιάλ. Εγώ την Ελλάδα την έχω πάντα στην καρδιά μου και πάντα θα την υποστηρίζω. Μου άρεσε, λοιπόν, που είδα μια τόσο καλή εθνική ομάδα, η οποία επικράτησε πανάξια της αντιπάλου της, προκρίθηκε απόλυτα δίκαια στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλ

\r\n

  Έπαιξε σωστά και νίκησε». Για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα: «Η Κόστα Ρίκα έκανε πολύ καλά πράγματα μέχρι τώρα στο παγκόσμιο. Νίκησε την Ιταλία, νίκησε την Ουρουγουάη, έφερε ισοπαλία με την Αγγλία και τερμάτισε πρώτη. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Η Ελλάδα που είδα, η Ελλάδα που ξέρω, σαφέστατα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση». Για τις εμφανίσεις του Γιώργου Καραγκούνη: «Ο Κάρα ήταν σε φοβερή κατάσταση. Αυτός όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν αλλάζει… Για άλλη μια διοργάνωση είναι οδηγός της Εθνικής ομάδας και δεν είναι μικρό πράγμα αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.