Π.Τατούλης!To 2019 όλοι θα δοκιμαστούμε στο “αμόνι” της προσφοράς και της ευθύνης!

347

Με χροιά απόλυτα πολιτική το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, σ ένα χρόνο που θα κλείσει μέσα του εκλογές κυρίως όμως, προ αυτών, θα δοκιμάσει τους συμμετέχοντες στα μάτια και την κρίση των πολιτών!

Το μήνυμα Τατούλη εμπεριείχε ευχές, προσδοκίες, συμβουλές αλλά και…κατευθύνσεις! Όποιος γνωρίζει και παρακολουθεί τα αυτοδιοικητικά – πολιτικά πράγματα σε κάθε γραμμή και λέξη μπορεί να αναγνωρίσει και πρόσωπα και επιλογές.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη

«Καλωσορίζοντας το νέο χρόνο, το 2019, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους απανταχού της γης Πελοποννήσιους, τους Λάκωνες, τους Αργολιδείς, τους Κορίνθιους, τους Μεσσήνιους και τους Αρκάδες χρόνια πολλά και καλά.

Εύχομαι το 2019 να είναι ένας καλός χρόνος. Να ξεπεράσει τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στην Ελληνική κοινωνία. Να συνεργήσει ώστε οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να απαλλαγούν από τον κακό τους εαυτό και να καταλάβουν ότι το αίτημα των πολιτών είναι να συνεννοηθούν. Να αφήσουν τα κομματικά τους μετερίζια και να δουλέψουν για το καλό του τόπου και για το καλό των πολιτών. Να απαλλαγούν από τα σύνδρομα του παλαιοκομματισμού και όλων αυτών των συνεργειών που δεν βοηθάν τον τόπο. Να καταλάβουν ότι το χρέος τους είναι να υπηρετήσουν την πατρίδα, τον τόπο και τον πολίτη.

Το 2019 θα είναι ένας χρόνος πολύ κρίσιμος, που όλοι θα δοκιμαστούμε στο αμόνι της προσφοράς και της ευθύνης που έχουμε απέναντι στο έθνος και στον τόπο.

Χρόνια πολλά και καλά καλή χρονιά το 2019».

Πέτρος Τατούλης

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου      

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στον κάτωθι σύνδεσμο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.