Π.Μεταξάς: Ήταν το ελάχιστο χρέος μας!

1211

Όταν θέλεις να είσαι χρήσιμος, ουσιαστικός και αποτελεσματικός το επιτυγχάνεις! Βρίσκεις τρόπους για να συνδράμεις, να βελτιώσεις, να ανακουφίσεις και αυτό κάνει στο ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων ο Αντιπρόεδρος του, υπεύθυνος για τον Αθλητισμό Παναγιώτης Μεταξάς. 

Η τελευταία του ενέργεια αξίζει ωστόσο ιδιαίτερης μνείας και αναφοράς αφού αφορά ένα κατεξοχήν ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, τα παιδιά! Η ενέργεια λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερη αξία αφού έχει αποδέκτες παιδιά στο Φάσμα του  αυτισμού, παιδιά που εφ εξής έχουν την δυνατότητα να μαθαίνουν και να απολαμβάνουν κολύμβηση στο Κολυμβητήριο της πόλης.

Το Σωματείο δίνει στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα της συνάντησης που έγινε με τον κ.Μεταξά σημειώνοντας την αξία τους και καλώντας τους γονείς που επιθυμούν να μετάσχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, ήτοι, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο fasmakorinthos@gmail.com www.facebook.com/AutismosKorinthosή με sms στο 6950744914 αναφέροντας όνομα γονέα και ηλικία του παιδιού .

«Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε κοντά τους με ουσιαστικές και αποτελεσματικές πολιτικές» θα πει στον MoriasNews.gr ο κ.Μεταξάς σημειώνοντας πως αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος για «Να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα για ισότιμη πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής».

Αρκεί λοιπόν να υπάρχει θέληση και ο τρόπος βρίσκεται! Αυτός άλλωστε είναι και ο ουσιαστικός σκοπός της ανάληψης ευθύνης της όποιας θέσης ! 

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.