Π.Ε. Μεσσηνίας : Κυρίες μου, ψυχραιμία!

191

Τι να πεις τώρα και τι να γράψεις για τα όσα συμβαίνουν και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την Περιφερειακή Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Και τα στιλό τρελάθηκαν!

Η Φωσκολιάδα , που γράφαμε χθες,σε όλο της το μεγαλείο, εξελίσσεται με ιδιαίτερη ένταση και σασπένς. Καημένε «Γιάγκο!»

Οι χαρακτηρισμοί των ημερών, δίνουν το στίγμα του «γυναικείου τσουρομαδήματος».

Η «μη παραιτηθείσα» δεν παραιτείται , η «εκλεγμένη θεματική» δεν αναγνωρίζει «την χωρική αντιπεριφερειάρχη», ο Περιφερειάρχης διοικεί την Μεσσηνία, ζητά να του δοθούν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις της Μεσσηνίας , η μη παραιτηθείσα επεδίωκε την διοικητική οδό, κοινώς ήθελε  να τους τα τσακίσει τα νεύρα, και τους τα τσάκισε ,η εκλεγμένη φώναξε , η χωρική έκανε τον «Κινέζο» .

Και όλα αυτά για…. τις επικείμενες  εκδηλώσεις, συντοπίτη μου! Παρακωλήθηκε το έργο καταγγέλουν οι δε, κίνδυνος βλάβης των συμφερόντων της Περιφέρειας από την αποστέρηση του γραφείου της μη παραιτηθείσας από κάθε διοικητικό υπάλληλο καταγγέλει η δε, άσχημη συμπεριφορά καταγγέλει η «χωρική» από την «εκλεγμένη» και ενημερώνει πως θα πράξει νομικώς τα δέοντα και διοικητικώς τα αρμόζοντα!ΕΔΕ εδώ και τώρα της αντιγυρίζει η «εκλεγμένη».

Συμβόλαιο πολιτικής της εξόντωσης καταγγέλει τώρα η πανίσχυρη θεματική εκλεγμένη που στόχο έχει τον Περιφερειάρχη.

Δηλαδή, η Ντίνα καθίσται πλέον το αλεξίσφαιρο γιλέκο του Πέτρου. Και αν πλέον το καταγγέλει και το φανερώνει, πως θυσία γίνεται σε αυτή τη κρίσιμη καμπή, κυματοθραύστης γίνεται με όποιο τίμημα, θα συνιστούσαμε, παρά το γεγονός πως το καταννοούμε, περισσότερη ψυχραιμία!

Διότι πλέον ξέφυγε η κατάσταση απο την πολιτική και διανύει τους διαδρόμους της υστερίας.

Ξεφύγατε όλοι από το πολιτικό γεγονός, το υπαρκτό ή όχι των κοριών, απομακρυνθήκατε από το στημένο του πράγματος ή όχι, από την παραίτηση ή αποπομπή, και έχετε επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου κόντρα που παίρνει δημοσιότητα , με υστερικές καταστάσεις και ξασμένο μαλλί..

 

Εικόνες καθόλου κολακευτικές!

Τζένη Σουκαρά i

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.