Πόλεμος μετά την αγωγή- Μαντάς: “Κρείτον του λαλείν το σιγάν”- Τατούλης: “Oι ένοχοι σιωπούν”

1041

Aγωγή κατέθεσε χθες ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μαντάς κατά του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη για την υπόθεση του “μαύρου” χρήματος και  την εμπλοκή ΜΜΕ , χαρακτηρίζοντάς τον ως “κομιστή “.

Η υπόθεση σαφώς σοβαρή .Και οι δυο πλευρές θα τα πουν στα δικαστήρια, αφού έγιναν εκατέρωθεν δηλώσεις.

Χθες με νέα γραπτή δήλωσή του ο κ. Μαντάς, συνοδευόμενη και απο φωτογραφία μετά του δικηγόρου του,  ανακοινώνει πως κατέθεσε αγωγή κατά του Περιφερειάρχη, αναφέροντας τα εξής:

“Η πολιτική δράση έχει ως πεδίο της, την κοινωνία και τα προβλήματά της και ως διαρκές στοίχημα το μέλλον. Η πολιτική δράση έχει ως εργαλεία τον διάλογο και την κριτική αντιπαράθεση. Ταυτόχρονα, έχει ως αφετηρία και θεμέλιο τις κοινές αρχές και αξίες του πολιτικού μας πολιτισμού. Στην πολιτική μου διαδρομή, δεν μετήλθα ποτέ, λογικές πολιτικής αυτοδικίας, δεν χρησιμοποίησα πρακτικές «bulling», ούτε και επιδόθηκα σε δολοφονίες χαρακτήρων.

Η αποχή μου από τέτοια ενδημικά φαινόμενα, που δηλητηριάζουν και υπονομεύουν την πολιτική, βαίνει παράλληλα με την σταθερή βούλησή μου να στέκομαι απέναντί τους, με το μόνο τρόπο, που προβλέπει το κράτος δικαίου και είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη της πατρίδας μας.

Έτσι σήμερα κατέθεσα έγκληση και αγωγή κατά του κ. Πέτρου Τατούλη, υπερασπιζόμενος την τιμή και την υπόληψή μου. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους διότι, μεταξύ των άλλων, «κρείτον του λαλείν το σιγάν».

Φυσικά στην ανακοίνωση αυτή , απάντησε η Περιφέρεια με δελτίο τύπου,επαναλαμβάνοντας  πως στις δικαστικές αίθουσες θα ειπωθούν “όλα” και πως ο περιφερειακός σύμβουλος θα βρεθεί προ εκπλήξεως και βεβαίως δίνει το στίγμα της πολιτικής διάστασης του θέματος , αναφέροντας πως ο κ. Μαντάς προσφέρει πολύ καλή υπηρεσία στα “πολιτικά του αφεντικά”.

Ολόκληρη η δήλωση της Περιφέρειας:

“Το κείμενο με το οποίο δημοσιοποιεί την κατάθεση έγκλησης και αγωγής εναντίον του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη δείχνει την πολιτική σύγχυση του κ. Μαντά, ο οποίος, όπως έχουμε ξαναπεί, στη συγκεκριμένη δίκη θα βρεθεί προ εκπλήξεως, αφού εκεί θα κληθούμε να τα πούμε «όλα».

Οι πολίτες της Πελοποννήσου δεν ξεχνούν ότι ο κ. Μαντάς βρέθηκε εκτός της Περιφερειακής αρχής και της «Νέας Πελοποννήσου» την περίοδο της «ανακάλυψης» και της διερεύνησης του κοριού στο γραφείο της κας Αλειφέρη, όπως η ίδια κατήγγειλε.

Στο δικαστήριο ο κ. Μαντάς θα υποχρεωθεί να μιλήσει και όχι να σιωπήσει όπως προτρέπει. Άλλωστε οι ένοχοι σιωπούν, γιατί αυτοί έχουν την ανάγκη να κρυφτούν.

Είναι πολύ καλή η υπηρεσία του προς τα «πολιτικά αφεντικά του», δεν μπορεί ωστόσο να κοροϊδέψει τους πολίτες, οι οποίοι τον έχουν πάρει χαμπάρι. Συνηθίζει άλλωστε ο λαός σε τέτοιες περιπτώσεις να λέει «άβρακος έβαλε βρακί, σε κάθε πόρτα το δειχνε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.