“Πυρ ομαδόν” γιατί…. έφερε το νερό!

1296

Εντύπωση προκάλεσε η “υποδοχή” που επιφύλαξαν οι πολιτικοί αντίπαλοι του Σπύρου Σταματόπουλου στην μεγάλη είδηση της έλευσης πόσιμου νερού στις βρύσες των κατοίκων του Κιάτου.

Πυρ ομαδόν” γεμάτο ερωτηματικά , υπόνοιες με το ανάλογο πολεμικό ύφος που σκοπό είχε να δηλητηριάσει την χαρά όλων των κατοίκων, φίλων και εχθρών της δημοτικής αρχής. Γιατί η παροχή πόσιμου νερού αφορά τους πάντες. Δεν είναι ρουσφέτι, δεν είναι μικροσκοπιμότητα, δεν είναι πελατειακή σχέση, δεν είναι μικροπολιτική. Είναι μια είδηση που υπερβαίνει τους πολιτικάντικους υπολογισμούς.Γι αυτό κάνει εντύπωση “αυτή η μάχη χαρακωμάτων”.

Δεν έκρυψε τίποτα ο Σταματόπουλος απο τους πολίτες στην ανακοίνωσή του. Είπε ότι το νερό που ήλθε στις βρύσες τους είναι αρίστης ποιότητας και μάλιστα παρέπεμψε όλους στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΣ  που έχουν αναρτηθεί όλες οι χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις απο τα διάφορα σημεία υδροληψίας , απο πιστοποιημένο εργαστήριο, που βεβαιώνουν ότι το νερό είναι πόσιμο σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 67322/ΦΕΚ3282/Β/19-09-2017 που αφορά την ποιότητα νερού για ανθρώπινη κατανάλωση.

Δεν έκρυψε πως προσωρινά για τέσσερις μήνες θα υδροδοτείται η περιοχή απο τις γεωτρήσεις και κατόπιν απο τις πηγές της Δρίζας.

Για ποιον λόγο κατηγορείται;Προφανώς επειδή έφερε το νερό.

Απο δημοσιογραφική εμπειρία, έχοντας καταγράψει τους αγώνες της Κορινθου για την υδροδότησή της , τους “πολιτικούς πολέμους” που μεσολάβησαν, αλλά και τις σκοπιμότητες που υπήρξαν προεκλογικά, όλες αυτές οι αντιδράσεις μου φαίνονται συνήθεις.

Δεν κέρδισαν όμως ποτέ τις εντυπώσεις γιατί δημιούργησαν σύγχυση και αβεβαιότητα στον κόσμο,αλλά και καχυποψία ως προς τις φωνές που “τσαλάκωναν ένα όνειρο ζωής”.

Πίστευα πως το 2019 όλα αυτά θα φάνταζαν μακρινά απο εκείνα τα γεγονότα , τα διανθισμένα με αρκετή δόση παλαιοκομματικού τακτικισμού.

Δυστυχώς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Και αν είμαστε στο ίδιο έργο, είναι γνωστό και το φινάλε,αλλά θα συμβούλευα μόνο για το καλό του τόπου, όλοι να επανεξετάσουν την αντιπολιτευτική τακτική τους, γιατί τα παιχνίδια με το νερό είναι μια επικίνδυνη υπόθεση.

Τζένη Σουκαρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.