“Πρόεδρε η Κορινθία έχει ανάγκη το Επιχειρηματικό Πάρκο!”

1900
  • Η κατιδίαν συνομιλία του Βασίλη Νανόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα ζητήματα που τέθηκαν από τον επικεφαλής της “Συμμαχίας”

Ο διακαής πόθος του “επιχειρείν” της Κορινθίας, το Επιχειρηματικό Πάρκο και η δημιουργία του, ήταν ένα από τα ζητήματα – το σημαντικότερο κατά τον ίδιο- που έθεσε ο Επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Βασίλης Νανόπουλος στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στην κατ ιδίαν συνάντηση που είχαν χθες στην διάρκεια της περιοδείας του τελευταίου στις πληγείσες περιοχές της παραλιακής ζώνης της Κορινθίας. «Ανέφερα αρκετά πράγματα αλλά το πιο σημαντικό ήταν η προώθηση του επιχειρηματικού πάρκου της Κορινθίας» θα πει ο Βασίλης Νανόπουλος σημειώνοντας τους τρόπους που μπορούν να δρομολογήσουν την κατασκευή του και φυσικά τις επωφελείς συνέπειες για το νομό. «Το Επιχειρηματικό Πάρκο θα είναι ένας χώρος που οργανωμένα θα υποδεχτεί τις επιχειρήσεις και που θα δώσει νέες θέσεις εργασίας. Το να απλοποιηθεί η διαδικασία και να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ είναι πράγματα που μπορούν να επιτευχθούν! Στο Ελληνικό Δημόσιο  δεν θα στοιχίσει τίποτα και θα φέρει επιχειρήσεις στην περιοχή, θέσεις εργασίας και  θα οικονομική ανάπτυξη!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.