Πού το πάει ο Τατούλης;

46

Με μια παρέμβαση που ναι μεν χαρακτηρίζεται ως συνήθης «Τατουλική», υπό την λογική πως «πρώτος» τα έκανε όλα και τα έβαλε με όλους,αλλά που παράλληλα ξενίζει και δημιουργεί ερωτηματικά για τις προθέσεις του , αλλά και για το πλάνο του, αφού προειδοποιεί πως το «μανιφέστο» του θα συνεχιστεί , ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ταράζει τα νερά και επιδιώκει να απασχολήσει την κεντρική πολιτική σκηνή.

Γιατί και ποιος ο λόγος ; Λίγη υπομονή να έχουμε και θα αποσαφηνιστεί το σκηνικό της επόμενης ημέρας.
Αυτό που αντιλαμβανόμστε είναι πως ο Τατούλης έχει βάλει σχέδιο σε εφαρμογή.
Και το σχέδιο αυτό μιλά για μια «αρχηγική εμφάνιση» του ιδίου, ενάντια σε όλο το πολιτικό κατεστημένο και ειδικά στη ΝΔ (μέσα από τις αναφορές του για την προσωπική του διαδρομή και τον πόλεμο που υπέστη) αλλά και το μιντιακό κατεστημένο.
Aρχηγική εμφάνιση όμως και σε ποιο πλαίσιο ,είναι απορίας άξιο.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η παρέμβαση Τατούλη, ήλθε ακριβώς μια μέρα μετά τον ορισμό των Βορίδη και Κουμουτσάκου, από τη ΝΔ, ως «τοποτηρητών» της Πελοποννήσου για λογαριασμό της «γαλάζιας» παράταξης” και λίγο πριν την έλευση Τσίπρα στην Πελοπόννησο για το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο.
Επομένως είναι μια παρέμβαση με στοχευμένο timming!

Eμφανώς «κάπου το πάει, κάποιον προειδοποιεί και κάτι διαπραγματεύεται».

Διαβάστε την δήλωση του:

“Χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου, τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και το μίντιακο κατεστημένο. “Ανακάλυψαν” τα κανάλια και οι εφημερίδες τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό που αποκάλυψα από το βήμα της βουλής το 2007. Και πάλι σήμερα όμως κανένας από αυτούς που ήξερε δεν μιλάει. Κανένας από αυτούς που προκάλεσαν την εκτροπή δεν στέκεται στο πολιτικό ύψος των περιστάσεων.

Διώχθηκα πολιτικά και φιμώθηκα από τα ΜΜΕ. Δε με δικαιώνει η ιστορία αλλά η πολιτική πραγματικότητα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το χθες αλλά το αύριο. Και πολιτικά δεν υπάρχει κανένα όραμα για αυτό. Δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα καμία πολιτική διέξοδος από το καθεστώς της ομερτά. Δεν υπάρχει καμία πρόταση διακυβέρνησης για το καλό των Ελλήνων. Υπάρχει μόνο καταστροφολογία και πολιτική αντιπαράθεση στις στάχτες.

Πολιτεύομαι με φιλελεύθερες ιδέες και πρακτική διακυβέρνησης από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην πολιτική και με ενδιαφέρει μόνο το αύριο για το καλό της πατρίδας.

Δεν με αφορά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή.

Δεν με αφορά η συντήρηση του σάπιου κατεστημένου της πολιτικής ελίτ, αλλά οι λύσεις για το αύριο των Ελλήνων.

Πολιτεύτηκα με εντιμότητα και δεν έκανα καμία ηθική έκπτωση.

“Τιμωρήθηκα” από αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή και με τίμησαν οι πολίτες για αυτό που τους προσφέρω στην περιφερειακή διακυβέρνηση.

Θα συνεχίσω την πορεία μου με τις ίδιες αρχές, ιδέες και ηθική.

Έπεται συνέχεια..»

Τζένη Σουκαρά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.