“Πονοκέφαλος” για το ΚΙΝΑΛ η Πελοπόννησος – Πού είναι τα “επιφανή” στελέχη του να βάλουν πλάτη;

1342

Μπορεί να ακούστηκε, μπορεί να σχολιάστηκε, ενδεχομένως και αυτή την ώρα να μετρά και να ζυγίζει το ΚΙΝΑΛ τα θετικά και τα αρνητικά της υποψηφιότητας του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του moriaςnews αυτή η υποψηφιότητα δεν έχει  κλειδώσει.

Επικρατεί ιδιαίτερος προβληματισμός για το εαν η υποψηφιότητα του επιτυχημένου πρόεδρου και ιδιαιτέρως συμπαθή μπορεί να αντέξει την “πίεση” και την “πόλωση” που θα έχουν οι Περιφερειακές εκλογές.

Το στοίχημα του ΚΙΝΑΛ είναι κρατήσει τα ποσοστά του στην Πελοπόννησο σε μια αξιοπρεπή βάση, και αυτό προυποθέτει μια υποψηφιότητα εξαιρετικά αναγνωρίσιμη.

Και είναι άξιο απορίας γιατί ούτε ένα στέλεχος του Κινήματος, απο τα εκλεκτά και επιφανή,  δεν στρατεύεται σε αυτή την μάχη. 

Δεν βάζει πλάτη κανένας! Κριτική εκ του ασφαλούς και απαιτήσεις εκ του μακρόθεν δεν αλλάζουν τον εκλογικό χάρτη της Πελοποννήσου.  

Οι προσπάθειες που έγιναν σε σχέση με πολιτικά πρόσωπα απέβησαν άκαρπες.

Πολλά σενάρια αυτή διερευνώνται , το ίδιο και αρκετά πρόσωπα.

Πληροφορίες πάντως διαψεύδουν πως το Κίνημα Αλλαγής φαίνεται να συζητά την στήριξη στην υποψηφιότητα του  Γιώργου Δέδε, αφού αυτή συναντά αντιδράσεις στην βάση, που εκτιμά πως ο γενικός γραμματέας Υποδομών “έφυγε” απο το ΠΑΣΟΚ για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλο ένα αρνητικό αυτού του σεναρίου είναι πως στο ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες και για τις εθνικές εκλογές την ίδια ημέρα , είναι τουλάχιστον αντιφατικό και σίγουρα θα προκαλέσει σύγχυση στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ, να στηρίζεται Περιφερειακά μια υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ και να επιδιώκεται βουλευτικά η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ.

Όπως και να έχει το παραπάνω σενάριο ,είναι ένα σενάριο που μόνο η πρόεδρος του κόμματος θα μπορούσε να το απαντήσει αλλά και να πάρει και την ευθύνη.

 

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.