Πολιτικός πολιτισμός; Άγνωστη λέξη στην Κολιάτσου!

379

Με έκπληξη διαβάζει ο Κορίνθιος πολίτης την ανακοίνωση εκ του Δημαρχείου για τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Καρασάββα, ανακοίνωση η οποία δεν στηλιτεύει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που ο σύμβουλος εξέδωσε αλλά στοχοποιεί τον ίδιο, περιλαμβάνει χαρακτηρισμούς πολιτικής απρέπειας και καθιστά σαφές πως στο μέγαρο η φράση «πολιτικός πολιτισμός» είναι άγνωστη!

Διότι, πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς, αν όχι πολιτική απρέπεια, τον χαρακτηρισμό «γυρολόγος της αυτοδιοίκησης» ή την φράση «ο κ. Καρασάββας αδυνατεί με βάση το μορφωτικό του επίπεδο να συντάξει μια απλή αίτηση, πόσο μάλλον να εκδόσει ανακοίνωση με πολιτικές τοποθετήσεις»;

Επί της ουσίας της ανακοίνωσης βέβαια, μην φανταστείς αναγνώστη μου, πως υπάρχει κάποια απάντηση! Οι χαρακτηρισμοί επιδιώκουν να ρίξουν την μπάλα στην εξέδρα!

Το καταφέρνουν;

Προς το παρόν κατορθώνουν να αφαιρέσουν κύρος από τον πρώτο πολίτη ο οποίος προκειμένου να «κοντύνει» συνυποψηφίους και αντιπάλους μετατρέπει την αντιπαράθεση σε προσωπική, την ίδια ώρα που ο καθείς εύκολα θα μπορούσε να μιλήσει για όλα εκείνα τα δημοσίως καταγεγραμμένα περιστατικά που τον εκθέτουν!

Τον πρώτο πολίτη που εγκαλεί σύμβουλο επειδή αλλάζει συνδυασμούς όταν ο ίδιος έχει «αλλάξει» αν και ησύχως πολιτικά κόμματα ωσάν τα πουκάμισα (πλέον βέβαια δηλώνει πολιτικά άστεγος)

Τον πρώτο πολίτη που μέχρι πρότινος δεν είχε σε καμία εκτίμηση τις ανακοινώσεις τύπου, παρ ότι το γραφείο τύπου που διαθέτει είναι πολυπληθές και αξιόλογο, αλλά πλέον επιδίδεται σε καταιγισμό τέτοιων

Τον πρώτο πολίτη που εξαιρεί εαυτόν από την τελευταία φράση του κειμένου της ανακοίνωσης « Οι δημότες του Δήμου Κορινθίων έχουν ασφαλώς αντιληφθεί τι συμβαίνει και η πολιτική τιμωρία θα είναι αμείλικτη» αρνούμενος να αντιληφθεί πως είναι ένας από εκείνους που θα κριθούν!

Πόσο δε μάλλον όταν η επίσημη πια υποψηφιότητα του Πελοπίδα Καλλίρη βάλλει στην ουσία την δική του πηγή ψηφοφόρων…

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.