“Πολιτικές καραμπόλες” στην Τρίπολη αύριο!

389

Μπορεί και να χρειαστούν ρυθμίσεις αύριο, ρυθμίσεις κυκλοφοριακές και πολιτικές στην Αρκαδική πρωτεύουσα η οποία θα φιλοξενήσει την συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη (πόσο υποκριτικό όταν η Πρόεδρος έχει προτείνει σε συγκεκριμένο πρόσωπο και το πρόσωπο έχει αποδεχτεί και ανακοινώσει ήδη) αλλά και την Συνέλευση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας για την παρουσίαση του Υποψηφίου Παναγιώτη Νίκα!

Η μεν συνδιάσκεψη  στο Αποστολοπούλειο με την κ. Γεννηματά, να βρίσκεται στις το μεσημέρι, στην αίθουσα συσκέψεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου της Τρίπολης για τις διαδικασίες ανάδειξης και  στις 6 το απόγευμα, στο ίδιο κτίριο για την ομιλία περί όλων των θεμάτων  που έχουν να κάνουν με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου, η δε συνέλευση της ΝΟΔΕμε Κονταδάκη και Γαιτάνη,  στο εργατικό κέντρο!

Οι παρουσίες, οι απουσίες, οι στάσεις και οι αναφορές θα μετρηθούν και στις δυο εκδηλώσεις! Μπερδέματα…είναι σαφές δεν δικαιολογούνται οπότε, προσοχή για το που θα βρεθείτε το απόγευμα της Τετάρτης, οι πολιτικές καραμπόλες δεν αποκλείονται και αν συντελεστούν δεν…δικαιολογούνται!!!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.