Ποιόν έχει αποδέκτη το “καρφί” του Γεώργαρη;

1498

Η γκρίνια για την “φτωχή” Χριστουγεννιάτικη Κόρινθο υπάρχει αναμφισβήτητα! Ο στολισμός που είναι λιγοστός, τα ηχεία που…. βούλωσαν και μουσική δεν παίζουν, οι εκδηλώσεις που δεν δίνουν τον εορταστικό τόνο που όλοι θα περίμεναν, είναι κάποια από τα παράπονα που καταγράφονται στην πρωτεύουσα!
Ευθύνες αναμφίβολα καταλογίζονται στην δημοτική αρχή αλλά… άμοιρος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ο οικείος εμπορικός σύλλογος! Βλέπεις αναγνώστη μου, συν Αθηνά και χείρα κίνει, πόσο δε μάλλον εάν η “Αθηνά” εν προκειμένω ο Δήμος μια δυσκαμψία την έχει!

Βέβαια, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης επιλέγει, ενθυμούμενος δημοσιεύματα του 1951, να εστιάσει στο ζήτημα της οικονομικής κρίσης! Αν και όλοι γνωρίζουμε πως ακόμα και σε αυτήν, μια θελκτική αγορά έχει καλύτερες πιθανότητες στην προσέλκυση κοινού από μια αγορά που σε ελάχιστα σημεία της θυμίζει γιορτές!

Άλλωστε, όπως πολλάκις έχει αναφερθεί, η κρίση μπορεί να είναι και ευκαιρία! Και ως τέτοια δεν λογίζεται μόνο μια πρόταση για open mall αλλά και άλλες δράσεις που τουλάχιστον ο εμπορικός σύλλογος Κορίνθου όταν τις έκανε, είδε χρήματα στα ταμεία του!

Τώρα; Απλά συμπεραίνουμε και μεμψιμοιρούμε;

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.