Ποιος “ράβει κοστούμι” Δημάρχου για…το 2024;

1712

Στα μέσα και στα έξω το κομματικό στέλεχος, σε αυτές τις εκλογές με τις παρεμβάσεις και ενέργειες τους έχει μετατραπεί σε «κόκκινο πανί». Και ο ίδιος είναι υποψήφιος, όχι επικεφαλής, αλλά αυτό προσδοκά να είναι στην επόμενη αναμέτρηση, αυτή του 2024, καλά να είμαστε!

Και γιατί όχι, θα μου πεις αναγνώστη μου! Τα χρόνια δεν τον πήραν αν και την πρώτη νιότη την έχει περάσει, πέραση θεωρεί πως έχει (θα το δούμε στην κάλπη του Μάη) επιρροή επίσης (θεωρεί πως) έχει στο κόμμα το οποίο εκπροσωπεί!

Εκείνο βέβαια που δεν έχει υπολογίσει ο αγαπητός είναι πως στην επόμενη αναμέτρηση, άλλο στέλεχος επιδιώκει να είναι «υποψήφιος Δήμαρχος» της πόλης!

Όνομα μεγάλο και με ιστορία! Με επιρροή αναμφισβήτητη! Που επίσης κατέρχεται ως απλός υποψήφιος σ αυτές τις εκλογές, έτσι για να προετοιμάσει το έδαφος!

Και επειδή τα δεδομένα λένε πως το κομματικό στέλεχος θα μείνει με την όρεξη, συνετό θα ήταν να περιορίσει ενέργειες και πράξεις που όσο να πεις ΔΕΝ «χτίζουν» προφίλ Δημάρχου! Έτσι για να έχει αναγνώστη μου μια κάποια πιθανότητα!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.