Ποιος Νίκας;;;; Βόμβα Κυριάκου για τους Δήμους!

2137

«Κανένα χρίσμα από τη ΝΔ σε υποψηφίους Δημάρχους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και…πολλά χαμόγελα παγώνουν, πολλές προσδοκίες μπαίνουν σε καθεστώς αμηχανίας και πολλές σκέψεις υποψηφιότητας αναιρούνται ενδεχομένως!

Γιατί αυτή είναι αναγνώστη μου η είδηση της ημέρας από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κορινθία και όχι η υποψηφιότητα Νίκα, το «κοινό μυστικό» εβδομάδων!

Μετά την δήλωση αυτή ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν οι κινήσεις όλων!

(14:18) Η επίσημη δήλωση Μητσοτάκη έτσι όπως στάλη από το γραφείο τύπου της ΝΔ έχει ως εξής: “Έχουμε πει ότι ως προς την αυτοδιοίκηση του 1ου βαθμού οι δημότες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επιλέξουν τους καλύτερους τοπικούς άρχοντες, με γνώμονα το ποιος είναι καλύτερος για να αντιμετωπίσει τα τοπικά προβλήματα. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δώσει χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 1ου βαθμού. Θα περιοριστούμε στη στήριξη την οποία έχουμε δώσει στις περιφέρειες. Θα ακούσουμε τις απόψεις και τις προτάσεις των τοπικών κοινωνιών, αλλά όπως έχω πει πολλές φορές, όσο απομακρυνόμαστε από την κεντρική εξουσία, τόσο οι δημότες πρέπει να είναι ελεύθεροι να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές για τους δήμους τους.”

Βέβαια για να είμαστε ακριβείς, στα όσα αποστέλλει το επίσημο γραφείο τύπου περιλαμβάνεται και διευκρινιστική ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τα χρίσματα στις πρωτεύουσες των νομών και εκεί ο κ.Μητσοτάκης απλά ζήτησε…υπομονή!

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.