Ποιοι δεν θέλουν την Υδροδότηση του Κιάτου;

65

Έως το Καλοκαίρι έτοιμο το δίκτυο που θα φέρει το νερό από τη Στυμφαλία στην πόλη – Μήνυμα Σταματόπουλου σε εκείνους που επιθυμούν την ακύρωσή του

Πόσιμο νερό στις βρύσες τους αναμένεται να έχουν πολύ σύντομα οι Σικυώνιοι, αυτό τουλάχιστον προκύπτει από πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Σικυώνας Σπύρου Σταματόπουλου. «Έχουμε ολοκληρώσει πλέον του 50% του έργου από ίδια έσοδα και χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών. Έχουμε ολοκληρώσει τις υποδομές των αντλιοστασίων , απομένει η ηλεκτροδότηση στο τρίτο και εντός του Φεβρουαρίου δημοπρατούμε το αρχικό κομμάτι του δικτύου από τη Στυμφαλία έως το Κεφαλάρι» είπε ο Δήμαρχος επιχειρώντας να δώσει εάν χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης έως το καλοκαίρι του 2018. «Δεν παίρνω και όρκο όμως» είπε χαρακτηριστικά στέλνοντας μήνυμα σε εκείνους που προσπαθούν να το ακυρώσουν με πάσης φύσεως καταγγελίες. «Δεν υπάρχει υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους που να μην μας έχουν καταγγείλει. Τους λέω όμως πως το έργο είναι αδειοδοτημένο , θωρακισμένο από όλες τις πλευρές, είναι χρηματοδοτημένο και εκτελείται.»

Ο Δήμαρχος δεν κατονόμασε εκείνους που κωλυσιεργούν το έργο ή τουλάχιστον προσπαθούν να επιφέρουν κωλυσιεργία δημιουργώντας επ αυτού ερωτήματα κι θολό τοπίο.

Δεδομένων βέβαια των διαβεβαιώσεων πως το έργο είναι θωρακισμένο , φαντάζεται κανείς πως οι όποιες προσπάθειες θα πέσουν στο κενό και το χρονοδιάγραμμα του καλοκαιριού θα τηρηθεί.
Εάν αυτό συμβεί, το Κιάτο θα έχει καθ όλη τη διάρκεια του έτους πόσιμο νερό από τη Στυμφαλία και οι πολίτες θα δουν οικονομική ελάφρυνση στις τσέπες τους αφού το μεν μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΥΑ αλλά ακόμα ακριβό όπως παραδέχτηκε ο Σπύρος Σταματόπουλος, θα μειωθεί κι άλλο!
Ίδωμεν! Το καλοκαίρι είναι κοντά!

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.