Πλημμυροπαθής αλλά… στην έκθεση περιχαρής!

1212

Απουσίαζαν και ήταν απολύτως λογικό! Οι Δήμαρχοι Βέλου – Βόχας και Σικυωνίων κ.κ Παπακυριάκος και Σταματόπουλος δεν έδωσαν το παρόν στην τελετή εγκαινίων της Έκθεσης των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου η οποία φιλοξενείται στην Κόρινθο ένεκα των φαινομένων που έπληξαν τους δήμους τους το Σαββατοκύριακο και προκάλεσαν τεράστια προβλήματα τα οποία χρήζουν αντιμετώπισης. Η παρουσία τους στο Δήμο κρίθηκε αναγκαία και πως όχι, αφού τέτοιες ώρες οι επικεφαλής οφείλουν να είναι στη θέση τους και όχι σε εγκαίνια ή event!

Και όμως!

Άλλη σκέψη, άλλη φιλοσοφία, άλλη αντιμετώπιση από τον Δυτικότερο των Δημάρχων ο οποίος επλήγη και εκείνος, προφανώς έκρινε ο ίδιος, όχι τόσο βάναυσα ώστε να αναιρέσει την παρουσία του στα χθεσινά εγκαίνια. Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος λοιπόν απαθανατίστηκε στο χώρο των εγκαινίων ιδιαιτέρως περιχαρής μάλιστα!

Και όχι αναγνώστη μου!

Μην φανταστείς πως πλησίασε Υπουργούς , Γενικούς Γραμματείς και ιθύνοντες κάτιτις να ζητήσει για τον πλημμυροπαθή του δήμο! Στο περιθώριο των εγκαινίων κατεγράφη καθ όλη τη διάρκεια τους ενώ έπειτα, περιηγήθηκε ωσάν απλός επισκέπτης τα περίπτερα για να παρακαθίσει αμέσως μετά σε γνωστό ταχυφαγείο της Κορίνθου με κομματικούς της ΝΔ και να συνομιλήσει μαζί τους έως αργά…

Άλλωστε οι ζημιές έγιναν! Μην πάθουμε και καμία εκλογική ε Δήμαρχε;

ΥΓ: Εκτός κι αν ο Δήμαρχος είχε τόσο καλά «στήσει» το μηχανισμό του που η παρουσία του δεν ήτο απαραίτητη! Στην παρούσα φάση ή.. γενικότερα; Είναι ένα ερώτημα…

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.