Πισιμίσης προς Αυγενάκη:”Θέτω σε αναστολή την ιδιότητά μου ως κομματικό στέλεχος “

1040

Κι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε αναμένεται να ληφθεί η απόφαση απο την Πειραιώς για την διαγραφή των περιφερειακών συμβούλων ,- στελεχών της ΝΔ που στηρίζουν τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πισιμίσης ,παρά το γεγονός πως δεν εκλήθη σε γραπτή απολογία, σήμερα αιφνιδιάζει και με επιστολή του προς τον γγ της Π.Ε. Λευτέρη Αυγενάκη θέτει σε αναστολή ο ίδιος την ιδιότητα του, αυτή του κομματικού στελέχους.

Οπωσδήποτε η κίνηση αυτή Πισιμίση , η οποία ολοκληρώνει και τον κύκλο των γραπτών καταθέσεων των συμβουλών του Τατούλη ,δείχνει την πίστη, την αφοσίωση των συμβούλων και συνεργατών, στο πρόσωπο και στο έργο του Περιφερειάρχη, αλλά αναδεικνύουν και την αξιοπρέπεια , την πολιτική ηθική στελεχών που παρά το γεγονός πως έχουν δώσει για δεκαετίες αγώνες για το κόμμα τους, αποδεικνύουν με την στάση τους πως αυτό που ενώνει ουσιαστικά τον κάθε αγώνα είναι οι ιδέες ,οι αξίες και ο σεβασμός.

Διαβάστε την γραπτή επιστολή Πισιμίση

Kύριε Γραμματέα,

Παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας , όπως αυτές διατύπωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην ιδρυτική μας Διακήρυξη,θέτω απο σήμερα σε αναστολή την ιδιότητά μου ως κομματικό στέλεχος, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στις επικίνδυνες συμπεριφορές που έχετε επιδείξει το τελευταίο διάστημα.

Πράττω αυτό, χωρίς να απεμπολώ ούτε μια σπιθαμή των ιδεών μου, αλλά και των αγώνων που επί τριάντα χρόνια έδωσα μαζί με τους χιλιάδες συμπολίτες μου για τη Νέα Δημοκρατία. Αγώνων, οι οποίοι δεν είχαν προσωπικά κίνητρα αλλά βασίζονταν στην βαθιά μου πίστη ότι αυτή η παράταξη ήθελε να υπηρετήσει όλους τους Έλληνες , χωρίς αποκλεισμούς και ασφαλώς το πατριωτικό συμφέρον.

Αλλά παράλληλα, δεν μου επιτρέπουν αυτοί οι αγώνες να πουλήσω την ειλικρινή μου αγωνία για την δημοκρατία και την μεγάλη μου έγνοια προκειμένου η ιδιαίτερη πατρίδα μου , η Κορινθία και η Πελοπόννησος,να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

Κύριε Γραμματέα,

Τη δημοκρατία για να την υπηρετείς πρέπει πρώτα να την πιστεύεις. Ο εκβιασμός και η απειλή χρειάζεται να βρίσκουν ευήκοα ώτα για να μην πέφτουν στο κενό. Και ασφαλώς στις πραγματικές δημοκρατίες δεν έχουν θέση.

Θα είμαι μπροστά στον αγώνα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με επικεφαλής τον Πέτρο Τατούλη, δίπλα στους χιλιάδες Κορίνθιους και Πελοποννήσιους που αναγνωρίζουν το έργο μας και επιδιώκουν την συνέχισή του. Θα είμαι με εκείνους που πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει το ιστορικό απόθεμα να υπηρετήσει όλους τους Έλληνες.

Με τιμή,

Θανάσης Πισιμίσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.