Πες τους χρυσόστομε!

329

Μας τελείωσε η υπομονή αγαπητέ Πρόεδρε! Διότι δεν φτάνει που η δήλωση σου ήταν σε δυο ταχύτητες, εκεί που έδινες τέλος στα σενάρια των χρισμάτων λέγοντας πως η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα στους δήμους αλλά θα αφήσει την κοινωνία να στηρίξει αυτοδιοικητικές προσπάθειες, ήρθε η διευκρίνιση περί των πρωτευουσών των νομών «κάντε λίγο υπομονή» είπες αν θυμάσαι, πυροδοτώντας και πάλι τα σενάρια, ένα εξ αυτων και στην Κόρινθο, ήρθε και η αναβολή της ανακοίνωσης!

Την περασμένη Πέμπτη Πρόεδρε μου θα ανακοίνωνες αυτές τις στηρίξεις! Σενάρια , δημοσιεύματα, πόθοι – ευσεβής ή όχι- θα λάμβαναν τέλος! Του κάκου όμως… Λέξη δεν είπες και προς τούτο τα πληκτρολόγια πήραν και πάλι φωτιά… Μια λίστα με 42 ονόματα πηγαίνει και έρχεται στο γραφείο σου ωσάν να κάνεις «καψόνι» στους υποψηφίους που περιμένουν να τους ανακοινώσεις (στην γραμμή που ακολούθησες δηλαδή και με το Νίκα).

8 ημέρες έχουν περάσει από την υποτιθέμενη ανακοίνωση , η λίστα είναι ακόμα υπό επεξεργασία και οι υποψήφιοι στα καρφιά!!! Εκείνοι τουλάχιστον που δεν έχουν ακόμα ανακοινώσει και περιμένου να το κάνεις εσύ γι αυτούς! Οι υπόλοιποι απλά ζουν με την αγωνία του χρίσματος, της στήριξης και της όποιας ευεργεσίας αυτής, αφού καλή η αναφορά περί ανεξάρτητης και ακομμάτιστης αυτοδιοίκησης αλλά, μεταξύ μας Πρόεδρε μου, ούτε το πιστεύει κανείς αλλά ούτε και μπορεί να το εφαρμόσει στην πράξη!

Τα τελευταία λοιπόν λένε πως οι αποφάσεις είναι ομόφωνες και οι 42 έχουν επιλεγεί! Μένει η ανακοίνωση «από μέρα σε μέρα» λένε οι διαρροές αλλά… Πρόεδρε μου «το πολύ το Κύριε Ελέησον» το βαριέται και ο παπάς λέει ο λαός μας!

Η υπομονή είναι αρετή και την επέδειξαν όλοι, το… ξεχείλωμα όμως μπορεί να αφαιρέσει και δυναμική από τους 42 αφού η φημολογία ναι μεν δημιουργεί κλίμα, όχι πάντα θετικό όμως!

Πες τους λοιπόν Χρυσόστομε!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.