Πες μου πού κάθεσαι, να σου πω τί στηρίζεις!

97

Όπως η γλώσσα του σώματος έτσι και οι θέσεις! Έχουν πολλά να πουν και σίγουρα όταν μιλάμε για θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων, ακόμα περισσότερα! Ανακατατάξεις λοιπόν στις θέσεις αφού ανακατατάξεις επήλθαν σε συνδυασμούς και συμμαχίες, ανακατατάξεις στην διάρκεια μάλιστα μιας συνεδρίασης! Ας τα δούμε ένα – ένα!

Ο Γιώργος Οικονόμου, προσφάτως αποσχισθείς και παραιτηθείς από την δημοτική παράταξη του Δημάρχου αρχικώς καταγράφεται στην θέση που εξ αρχής είχε στο δημοτικό συμβούλιο. Στην 1η γραμμή των εδράνων της πλειοψηφίας, σε πρώτο πλάνο μάλιστα του Δημάρχου, θέση στην οποίαν δεν θα μπορούσε σαφώς να παραμείνει, έτσι λοιπόν τον βλέπουμε στην διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης να…μαζεύει μπογαλάκια και να μετοικίζει στην 2η γραμμή των εδράνων, πάλαι ποτέ γραμμή πλειοψηφίας και αυτή, δίπλα στο Νίκο Σταυρέλη , τον Παναγιώτη Λαμπρινό και τον Μπάμπη Ντιγκιρλάκη. Στα… αναχώματα της γραμμής αυτής Γιώργος Μουρούτσος και Παναγιώτης Δράκος , κρατούν τις “άκρες” αλλά και σχηματισμό οριοθετώντας ουσιαστικά την γραμμή των εδράνων με τους ανεξάρτητους πλέον δημοτικούς συμβούλους!  Στη θέση του θα καθίσει  ο Γιώργος Φαρμάκης! 

Στην αντίπερα όχθη, στη 2η γραμμή εδράνων της μειοψηφίας ο Βασίλης Πανταζής, αποσχισθείς από την παράταξη Νανόπουλου και την αυτοδιοικητική σύμπραξη που είχε δημιουργηθεί κρατά την θέση που είχε με… συνοδοιπόρο τον Χρήστο Κορδώση ο οποίος μια επιλέγει να είναι δίπλα στον Επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλη Νανόπουλο στην 1η γραμμή των εδράνων της μείζονος και μια στην 2η , παρακειμένως του Βασίλη Πανταζή!

Όταν ο Χρήστος Κορδώσης μετοικίζει στον Βασίλη Πανταζή , παρακειμένως του Βασίλη Νανόπουλου ο Κώστας Δημητρόπουλος ή ο Χρήστος Ζαχαριάς. Εν τη απουσία των δυο; Η κυρία Έρρικα Καραμαλίκη καταλαμβάνει την θέση!

Στους παραμένοντες τώρα, και ο Χρήστος Χασικίδης παρ ότι αποσχισθείς και παραιτηθείς! ο Γιατρός καταγράφεται στην ίδια θέση, στο έδρανο της πρώτης γραμμής της πλειοψηφίας.. .! Να ξεχάστηκε ; Να μπερδεύτηκε ο γιατρός ; Η απλά είναι και η συνήθεια;

Και μιας και ο λόγος για.. μπερδέματα έρχομαι στον Αντιδήμαρχο Χρήστο Μελέτη , “Απο δω κάθεσαι Χρήστο” υπενθύμισε ο Πρόεδρος Κοντογιώργος υποδεικνύοντας τα έδρανα της πλειοψηφίας! Ωστόσο ο Χρήστος Μελέτης καταγράφεται να ομιλεί από τα έδρανα της μείζονος προκαλώντας νέα ερωτηματικά! 

 

Βέβαια η δικαιοσύνη θέλει να ειπωθεί πως στην διάρκεια της συνεδρίασης πολλοί είναι οι σύμβουλοι που αλλάζουν θέσεις προκειμένου να πουν κάτι σε κάποιον άλλον σύμβουλο, ωστόσο κάποιες μετακινήσεις, έχουν την σημασίατους, μεγαλύτερη ή μικρότερη!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.