Περιφερειακό συμβούλιο: Να τηρηθεί η νομιμότητα στην υπόθεση Πατσαρίνου

98

Ομόφωνη απόφαση να προχωρήσει στην έκδοση ψηφίσματος για την υπόθεση καθαίρεσης του επικεφαλής της «Πελοπόννησος Πρώτα» Νίκου Πατσαρίνου από θέση προϊσταμένου στο Δήμο Καλαμάτας, όπου εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός, πήρε χθες βράδυ το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με την πρόταση του Πέτρου Τατούλη, με το κείμενο του ψηφίσματος θα ζητείται να τηρηθεί η νομιμότητα, ενώ θα εκφράζεται η εμπιστοσύνη του Σώματος στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, στους οποίους άλλωστε έχει προσφύγει ο Νίκος Πατσαρίνος, διαμαρτυρόμενος για αυθαίρετη καθαίρεσή του από τον Δήμαρχο Καλαμάτας, ο οποίος αγνόησε την κρίση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που τον είχε κατατάξει σε θέση προϊσταμένου.

Στήριξη από ΕΝ.Π.Ε.

Απόφαση να προχωρήσει στην έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στον Νίκο Πατσαρίνο, για την καθαίρεσή του από θέση προϊσταμένου, πήρε τη Δευτέρα και το Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (μέλος του οποίου είναι ο Ν. Πατσαρίνος) κατά τη συνεδρίασή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.