Πατσαρίνος για Νίκα:”Χειροκροτούσε το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα Βορίδη”(βίντεο)

779

Με ανακοίνωσή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Πατσαρίνος καυτηριάζει την παρουσία του υποψηφίου Περιφερειάρχη και δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κορινθίας , επιδιώκοντας ,έχουμε την αίσθηση , να σχολιάσει κυρίως το χειροκρότημά του στο παραλήρημα του Μάκη Βορίδη με εμφυλιοπολεμικό μίσος.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ο κ. Νίκας, Δήμαρχος Καλαμάτας και τώρα υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, με αφορμή το νόμιμο δικαίωμά μου για συμμετοχή στα συλλογικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης, είχε επικαλεστεί στις 4/8/2018 ότι δίνει μάχη κατά των κομισάριων όλων των κομμάτων.

Πρόσφατα συμμετείχε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κορινθίας, όπου παρακολουθούσε από πρώτη θέση και χειροκροτούσε το παραλήρημα του κ. Μ. Βορίδη με εμφυλιοπολεμικό μίσος και αντικομμουνισμό!

Όλη η στάση του μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται από υποκρισία και λαϊκισμό. Και όμως, με αυτά τα χαρακτηριστικά, επιθυμεί και επιδιώκει να ηγηθεί της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Καλαμάτα 20/2/2019
Νίκος Πατσαρίνος
Περιφερειακός Σύμβουλος

Σημείωση: Η συγκεκριμένη παρατήρηση του κ. Πατσαρίνου υπογραμμίζεται ακόμα περισσότερο ,όταν κυρίως άλλα στελέχη με ιδιαίτερο κύρος δεν κατέστησαν τον εαυτό τους” παλαμακιστή” των διχαστικών μηνυμάτων.

Δείτε το βίντεο του korinthosnews.gr όπως και η φωτογραφία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.