«Καραμπόλα» το απόγευμα στο Δημαρχείο!

641
  •  Παρουσιάζει ο Νανόπουλος, συνεδριάζει ο Αλέκος!Κι αν πιστεύεις στις συμπτώσεις καλώς!

Προσωπικά αναγνώστη μου δεν είμαι υπέρμαχος αυτών και προς τούτο στην σημερινή «καραμπόλα» στο Μέγαρο της Κολιάτσου διακρίνω μια «ίντριγκα»

Ο Βασίλης Νανόπουλος της Συμμαχίας ανακοινώνει 20 ονόματα στο θεατράκι το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο, στις 18:00 το απόγευμα.

Ο Δήμαρχος έχει βάλει όχι μια αλλά δυο συνεδριάσεις, στο β όροφο του Μεγάρου στις 19:30!

Θα μου πεις, 90 λεπτά μετά! Ναι θα σου πω αλλά… του συμβουλίου προηγείται προσυμβούλιο της εναπομείνασας δημοτικής ομάδας, για να μην σου πω πως ο Δήμαρχος πηγαίνει αρκετά νωρίτερα στο γραφείο του για εκκρεμότητες , επαφές και άλλα τινά.

Κατά τις 18:00 λοιπόν θα βρίσκεται ,σε βεβαιώ ,στο Μέγαρο!

Το ότι θα ρίξει ένα μάτι στην αίθουσα, ο ίδιος ή κάποιος συνεργάτης τους, είναι βέβαιο! Έτσι για να δει ποιοι βρε παιδί μου ποιοι  συντάσσονται!

Να δει τι απομένει! Να σχεδιάσει κινήσεις, να σκεφτεί απαντήσεις!

Γιατί όσο να πεις… η αναγνώριση της δυναμικής του αντιπάλου είναι πολιτικό προτέρημα…Κι αν το διαθέτεις τότε αποτελεσματικότερα ενδεχομένως και να μπορείς να δράσεις. Το με ποιους…;Είναι νωρίς» που λέει ο Ποιητής αλλά και άλλοι πολλοί σήμερα…

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.