Παρουσίαση του βιβλίου ‘’Λαογραφικά Σύμμεικτα Κορινθίας’’ του Αριστείδη Ν. Δουλαβέρα την Κυριακή

514

Ο κ. Αριστείδης Ν. Δουλαβέρας – τ. Αναπλ. Καθηγητής Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρουσιάζει το βιβλίο του με τίτλο «Λαογραφικά Σύμμεικτα Κορινθίας», ένα ιδιαίτερο δημιούργημα που αφορά στην ανάδειξη του λαϊκού πολιτισμού και της τοπικής ιστορίας της Κορινθίας και καλεί όλο τον κόσμο να γνωρίσει, να αγκαλιάσει και να ενστερνιστεί την παράδοση και την καταγωγή του!

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Κορινθίας, υπό τη διοργάνωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, της Εταιρίας Κορίνθιων Συγγραφέων, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, του Συλλόγου Δασκάλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας και τις Εκδόσεις ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΑ.

Την παρουσίαση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιος Κατσής, Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Σύντομες επίσης εισηγήσεις σχετικές με το βιβλίο θα πραγματοποιήσουν αξιόλογοι πανεπιστημιακοί, όπως ο κ. Μηνάς Αλ. Αλεξιάδης – Ομότιμος Καθηγητής Λαογραφίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Επίτιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Βουκουρεστίου, ο κ. Γιάννης Δ. Μπάρτζης – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Επίτιμος Σχολικός Π.Ε. και Πρόεδρος της Εταιρίας Κορινθίων Συγγραφέων και ο κ. Παναγιώτης Γ. Ξηντάρας – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων, πρώην Προϊστάμενος Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.