«Πανεπιστημιακά εύσημα» για την Rap Media και τον Δημήτρη Ραψωματιώτη! (video)

1477

Η δράση της Rap Media και η παρουσία του εμπνευστή και δημιουργού της Δημήτρη Ραψωματιώτη δεν περνούν απαρατήρητες στα πολιτιστικά πράγματα του νομού Κορινθίας και της Πελοποννήσου!

Τούτο πιστοποιούν με τον πιο ηχηρό τρόπο ένα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου δια του Πρύτανη του Αθανάσιου Κατσή και ένας Πανεπιστημιακός, ο Καθηγητής Λαογραφίας ο κ.Αριστείδης Δουλαβέρας!

Τα «Πανεπιστημιακά εύσημα» δόθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του τελευταίου, «Λαογραφικά Σύμμεικτα Κορινθίας», παρουσίαση η οποία φιλοξενήθηκε στο Επιμελητήριο Κορινθίας την Κυριακή το πρωί.

Η Rap Media κάλυψε στο σύνολό της την εκδήλωση και σύντομα θα σας την παρουσιάσει μέσα από το web της , ενώ στο χώρο βρέθηκε και ο κ.Δημήτρης Ραψωματιώτης. «Τον ευχαριστώ πολύ και για την παρουσία του αλλά και για την κάλυψη της παρουσίασης του βιβλίου από την Rap Media” θα πει εκ βήματος ο Καθηγητής Δουλαβέρας.

Είχε προηγηθεί μια ακόμα τιμητική αναφορά, αυτή του Πρύτανη του πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιου Κατσή ο οποίος χαιρετίζοντας δια μηνύματος του το βιβλίο του κ.Δουλαβέρα το οποίο χαρακτήρισε «σπουδαία προσφορά στον πολιτισμό της Κορινθίας», σημείωσε με έμφαση την σημαντική συνεισφορά της Rap Media και του Δημήτρη Ραψωματιώτη στο Ειδικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ e-sisifos ( Δημιουργία διαδραστικής – διαδικτυακής πύλης για την ανάδειξη και διάχυση του λαϊκού πολιτισμού της Κορινθίας που θα συνδυάζει την τεχνολογία με την αγάπη για την λαογραφία, την μουσικοχορευτική παράδοση, την τέχνη και γενικότερα τον πολιτισμό) του οποίου το Πανεπιστήμιο είναι επιστημονικός υπεύθυνος και το οποίο υλοποιείται, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, «χάρη στην συμβολή σημαντικών φορέων όπως είναι η Rap Media και ο Επιχειρηματίας Δημήτρης Ραψωματιώτης».

Αν μη τι άλλο, τέτοιες αναφορές είναι ιδιαιτέρως τιμητικές και μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας, έργο το οποίο έχει έναν και μοναδικό στόχο, την ανάδειξη του πλούτου της Κορινθίας!

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.