Πακετάρουμε ή διευθετήθηκε;

51

«Ξανασκεφτείτε την απόφαση σας» καλεί η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων την Διοίκηση του Επιμελητηρίου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος και η προθεσμία εκπνέει! Οι 30 ημέρες που είχε δώσει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου σε Εμπορικό Σύλλογο και ΟΕΒΕ για την εκκένωση των γραφείων στα οποία λειτουργούν στο ισόγειο του Επιμελητηρίου συμπληρώνονται την Πέμπτη στις 8 Φεβρουαρίου.

Ξεκίνησε το πακετάρισμα; Εκλήθη μεταφορική για να πάνε οι κούτες σε άλλο κτίριο ή τα σκαλιά θ ανέβουμε και τέλος;
«Μα διευθετήθηκε» μπορεί να πει κάποιος διότι η αλήθεια είναι μια τέτοια αίσθηση είχε δοθεί τουλάχιστον στο μετερίζι του Εμπορικού Συλλόγου.
‘Έλα όμως που όλα ακόμα φαίνεται να είναι στον αέρα! Διότι , αν δεν είναι, αγαπητέ μου αναγνώστη τι ουσία έχει η επιστολή της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Ν.Δ Ελλάδος προς τον Παναγιώτη Πιτσάκη στην οποίαν επιστολή λόγος γίνεται για έκπληξη που προκλήθηκε για το αίτημα της διοίκησης σε πρώτη ταχύτητα αλλά και για μια καλή συνεργασία που πάντα υπήρχε μεταξύ των δυο οργάνων και βούληση εκ της ομοσπονδίας είναι να συνεχιστεί σε… δεύτερη ταχύτητα υπενθύμισης να σημειώσω! Η Ομοσπονδία – και εδώ είναι η έκπληξη προς όλους εμάς- καλεί στο τέλος την Διοίκηση να ξανασκεφτεί την απόφασή της για να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μέσα από την αναβάθμιση του γραφείου που στεγάζεται ο Εμπορικός Σύλλογος.
Η φράση «να ξανασκεφτείτε» αφήνει την αίσθηση πως μιλάμε για έξωση ενώ ο Πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται για τέτοια… εκτός και αν αυτό έχει αλλάξει και προς τούτο έχουν γίνει και οι επιστολές, πριν από μερικές ημέρες του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και τώρα της Ομοσπονδίας.
Δεδομένης της δημοσιότητας που το θέμα έχει λάβει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου θα πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα τις εξελίξεις απ αυτού , εκτός κι αν περιμένει να εκπνεύσει πρώρα η προθεσμία, να δει τις κούτες μετακόμισης και αμέσως μετά να δώσει την ρότα για το που θα πάνε!

ΥΓ: Η επιστολή της Ομοσπονδίας πάντως έρχεται μετά και την απουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου στο πρώτο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι και για την οποίαν απουσία ο Πρόεδρος στην συνέντευξη τύπου της περασμένης Πέμπτης επικαλέστηκε λόγους προσωπικούς . Λέτε να έχει σχέση;
Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.