Πήγε για “μαλλί” και βγήκε… μαλωμένος!

503

Ανάμεσα στους φορείς που έδωσαν το παρόν στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου στην Κόρινθο, ο Εμπορικός Σύλλογος της Κορίνθου. Ο Πρόεδρος Βασίλης Γεώργαρης βρέθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου που φιλοξενούσε την συνεδρίαση – δυο καρέκλες μακριά καθόταν ο άσπονδος εχθρός, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου– από την αρχή της με σκοπό να παρέμβει; Να θέσει ζητήματα; Να καλωσορίσει απλά; Ουδείς ήξερε έως και την στιγμή που ο Πρόεδρος του σώματος τον καλωσόρισε και του έδωσε το λόγο!

Ο Βασίλης Γεώργαρης λοιπόν εξήρε την άριστη συνεργασία μεταξύ εμπορικού συλλόγου, περιφέρειας και αντιπεριφέρειας τονίζοντας τον κοινό στόχο, την στήριξη και ανάταση του επιχειρείν.

Η τοποθέτηση άφησε καλές εντυπώσεις αφού φυσικά εμπεριείχε και καλωσόρισμα του σώματος στην Πρωτεύουσα Κόρινθο, εως ότου όμως τον λόγο λάβει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, αν και χαριτωμένα μάλωσε τον Πρόεδρο!

«Κάτι περιμένω από εσάς κ.Πρόεδρε! Απ όλους τους εμπορικούς συλλόγους της Κορινθίας κάτι περιμένω και δεν το έχω λάβει ακόμα! Το αναμένω με αγωνία για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε ένα μεγάλο Project για το νομό»!

Φωτιά στα μπατζάκια των προέδρων τώρα λοιπόν αφού εκτός από το να εξάρουμε μια συνεργασία πρέπει και με πράξεις να την υλοποιούμε!

 

Χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.