Ο 1ος αγώνας Scramble Νοτίου Ελλάδος στο Λουτράκι

662

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 1ο αγώνα Scramble Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας 2018 που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Απριλίου 2018 στο Λουτράκι. Ο αγώνας διοργανώνεται από το ο Αθλητικό Σωματείο ΜΟ.Λ.Π μετά από έγκριση της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ. Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων SCRAMBLE, την προκήρυξη του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

Θα υπάρξει ειδική σήμανση στην είσοδο του Λουτρακίου, στο εργοστάσιο της PEPSI δεξιά στα 6 χιλιόμετρα. Η διάρκεια του αγώνα για της Κατηγορίες S1, S2 , S SENIOR και SE EXPERT είναι 90 λεπτά και 2 γύροι. Στην κατηγορία SB SJ SW 45 λεπτά συν ένα γύρο. Το μέγεθος της διαδρομής του αγώνα είναι 5,3 χιλιόμετρα με μέτριο βαθμό δυσκολίας και θα υπάρχει η δυνατότητα προσπέρασης σε οχήματα βοηθείας σε όλο το μήκος της.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.amotoe.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1372%3A1—-scramble—2018&catid=1%3Alatest-news&Itemid=225. Εναλλακτικά, καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6974314702 ή στο e-mail: molpmotoclub@hotmail.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.