Ο Τατούλης στις λάσπες της Μεσσήνης και ο Νίκας…. στη Νεμέα!

995

Η αλήθεια είναι πως έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός πως ο μεγάλος ΑΠΩΝ της χθεσινής ημέρας που είχε φτάσει ο κίνδυνος στο “κόκκινο” για την πόλη αλλά και για τις γύρω περιοχές ήταν ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος παρά το γεγονός πως ήξερε ότι η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα βρεθεί στο στόχαστρο της κακοκαιρίας ,εκείνος σαν να ήταν μια καθημερινή ημέρα στο δημόσιο , αφού πλέον όπως έχει δηλώσει είναι ένας δήμαρχος με ωράριο, 8 εως 4μμ, έφυγε για να παρευρεθεί σε εκδήλωση προεκλογική του, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, στη Νεμέα Κορινθίας.

Έκπληξη αποτελεί, διότι το “χαρτί” του κ. Νίκα υποτίθεται πως είναι η αυτοδιοικητική του διαδρομή και…συνειδηση!Πού βρισκόταν η δεύτερη όταν εγκατέλειπε την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα την ώρα που εκείνη βρισκόταν στο έλεος της κακοκαιρίας ;

Είναι ένα ερώτημα.

Τίποτα δεν μπορεί να καλυφθεί μέσα απο τον λόγο και τις προθέσεις. Οι πράξεις πάντα φωνάζουν. Και οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Τατούλη στις λάσπες και το Νίκα στη…..Νεμέα!!!

Γιατί η αυτοδιοίκηση δεν έχει ωράριο και κυρίως δεν έχει “σύνορα”!

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.