Ο Σταυρέλης αποσυντονίζει τον Πνευματικό

1416

Aπό την χθεσινή συνέντευξη τύπου του δημάρχου για τα δημοτικά σφαγεία και την αξιοποίησή τους , αντιλαμβάνεται κανείς για μια ακόμα φορά, πως αυτό που είχαμε επισημάνει την προηγούμενη εβδομάδα είναι πέρα για πέρα αληθές.

Ο Σταυρέλης βάζει την ατζέντα στα δημοτικά πράγματα της πρωτευούσης του νομού και ο δήμαρχος τρέχει ασθμαίνοντας να απαντήσει.

Ο Σταυρέλης και η Πνοή Δημιουργίας έχει λόγο συγκεκριμένο, προτείνει κι έχει “οδηγό ” υλοποίησης τέτοιο που αποσυντονίζουν τον δήμαρχο και…. “απασφαλίζει” για να “διασκεδάσει” τις εντυπώσεις στο εκλογικό σώμα.

Ο Σταυρέλης όμως είναι και ο μόνος που ασκεί κριτική τέτοια, που κάνει τον δήμαρχο μέσα στην βροχή να καλεί κάμερες για να απαντήσει για τα δημοτικά σφαγεία.

Ο Σταυρέλης είναι η αιτία ,που ως απάντηση ο δήμαρχος “χάνει τον έλεγχο” και οδηγείται σε αντιφάσεις.

Τρανταχτό παράδειγμα τα όσα είπε χθες : Ο κόσμος θα γυρίσει την πλάτη σ αυτούς που λένε μεγάλα λόγια, που υπόσχονται, που δεν έχουν δείξει στην πράξη πως μπορούν να διοικήσουν αυτό το δήμο . Το έβαλαν στα πόδια, απομονώθηκαν και εκδιώχθηκαν από την παράταξη γιατί αρνήθηκαν να υπηρετήσουν αυτό που υποσχεθήκαμε και ορκιστήκαμε το 2014 και έρχονται τώρα να λένε εξυπνάδες στους Kορίνθιους.”

Για να καταλήξει:”Αν δεν υπήρχαν διεκδικήσεις του κ Μουρούτσου από το δήμο δεν θα υπήρχε παράταξη το λέω λεβέντικα και με παρρησία, θα ήμασταν όλοι μια αγαπημένη οικογένεια.”

Τι απο τα παραπάνω τελικώς εννοεί ο κ. Πνευματικός;

Απο τα γεγονότα και το ρεπορτάζ γνωρίζουμε πως ο κ Σταυρέλης έφυγε απο την δημοτική παράταξη Πνευματικού, δεν εκδιώχθηκε για κανέναν λόγο απο αυτούς που επικαλείται ο κ. δήμαρχος στην πρώτη παράγραφο.

Αλλά στο τέλος ο κ. Πνευματικός παρατηρεί, “με παρρησία” όπως λέει, πως εαν δεν υπήρχαν οι διεκδικήσεις του κ. Μουρούτσου τίποτα δεν θα είχε συμβεί , θα αγαπιόντουσαν κιόλας.

Ειλικρινά ουδείς μπορεί να ακολουθήσει τους συνειρμούς του κ. δημάρχου.

Ακόμα και η διαπίστωσή του πως “έχουν αποδείξει στην πράξη πως δεν μπορούν να διοικήσουν το δήμο”.Αλήθεια, πώς θα μπορούσαν, όταν άλλος είναι δήμαρχος πάνω απο 10 χρόνια;

Κρατάμε τελικώς πως για να δημιουργείται “ένα τέτοιο σύμπλεγμα αντιφάσεων” απο τα δημαρχιακά χείλη, έχει βαρύτητα στα όσα λέει η “Πνοή Δημιουργίας” στα όσα υπόσχεται, προτείνει και επικρίνει ο επικεφαλής της.

Τζ. Σουκ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.