Ο Σάμπυ Μιωνής παίρνει θέση για την “στήριξη” Βορίδη στον Καμπόσο και βάζει μπουρλότο στην Πειραιώς

1065

Kαι ενώ διανύουμε μια, θεωρητικά, κρίσιμη εβδομάδα, που αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις της ΝΔ για τις στηρίξεις στους δήμους των πρωτευουσών της χώρας, φαίνεται πως οι δημόσιες δηλώσεις Βορίδη απο το Λυγουριό και η έμμεση στήριξή του στο νυν δήμαρχο και φίλο του Δημήτρη Καμπόσο (ο κ. Βορίδης είπε ότι “στο Άργος έχουμε δήμαρχο, τον Δημήτρη Καμπόσο)  παρά το γεγονός πως ο πρόεδρος του κόμματος τον έχει διαγράψει, έχουν κάνει πάρα πολύ μεγάλο θόρυβο και φέρνουν  ιδιαίτερους πονοκεφάλους στην Πειραιώς.

Η “αυθαίρετη” ή όχι δήλωση στήριξης  Βορίδη στον δήμαρχο Καμπόσο , δημιούργησε ένα ντόμινο προβλημάτων για το κόμμα, που είχαν αρχικά να κάνουν με την σύγχυση σε τοπικό κομματικό επίπεδο, κατόπιν προβληματισμό σε σχέση με την πολυγλωσσία του κόμματος που “αμφισβητεί” κατά το δοκούν τον αρχηγό και τις αποφάσεις του, και τώρα παρατηρούμε πως λαμβάνει διαστάσεις πολύ πιο σοβαρές που “στριμώχνουν”  για τα καλά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο λόγος για το σχόλιο που γράφτηκε από τον γνωστό Σάμπυ Μιωνή Co-chair of the Task Force for Antisemitism of the Jewish Agency, στην Εφημερίδα των Συντακτών(29-10-18) κι έχει κάνει άνω κάτω την Πειραιώς, που προσπαθεί σύμφωνα με πληροφορίες να “διαγράψει” και να “θάψει” το συμβάν του Λυγουριού, διότι εάν το συντηρήσει θα υπάρξουν πολλαπλές δυσάρεστες συνέπειες για το κόμμα.

Σας το παραθέτουμε:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.