Ο Νίκος Βερισογλάκης στο πλευρό του Νίκου Σταυρέλη με όραμα και νέες ιδέες

1132


Ο Νίκος Βερισογλάκης γεννήθηκε το 1981 στην Κόρινθο και έχει ρίζες από την Μ.Ασία. Είναι παντρεμένος με τη Μάγδα Λάγιου κι έχουν ένα κοριτσάκι 2 ετών.Είναι απόφοιτος ΙΕΚ στον τομέα Ηλεκτρονικών και Δικτύου.Τα τελευταία 20 χρόνια είναι προϊστάμενος πωλήσεων σε εταιρεία πωλήσεων καπνικών – ζαχαρωδών προϊόντων στην Κόρινθο.Ασχολείται με τον αθλητισμό 3kick boxing – bodybuilding) και είναι επί σειρά ετών εθελοντής αιμοδότης, ενώ επιπλέον έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ΠρώτωνΒοηθειών.

Ο Νίκος αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση, για πρώτη φορά, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Κορινθίων Νίκου Σταυρέλη με τον συνδυασμό ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ .

Όπως τονίζει ο ίδιος, η απόφασή του αυτή έχει να κάνει με την αγάπη του για την πόλη και τον Δήμο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται, καθώς επίσης και με τη θέλησή του να προσφέρει κι αυτός ένα λιθαράκι για να αλλάξει προς το καλύτερο ο Δήμος Κορινθίων, προς όφελος του συνόλου της τοπικής κοινωνίας.

Σε αυτή την απόφασή του καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας, ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ, τον οποίο γνωρίζει αρκετά χρόνια, τον εκτιμά και τον σέβεται σαν άνθρωπο και σαν αυτοδιοικητικό άνδρα. Ξέρει πολύ καλά ότι η εντιμότητα, η ειλικρίνεια, η εργατικότητα, η θέληση, οι γνώσεις και το όραμα του Νίκου Σταυρέλη, είναι οι βασικοί παράγοντες, ώστε ο Δήμος Κορινθίων να μπορέσει να αλλάξει ριζικά προς μια κατεύθυνση ανάπτυξης και προόδου.

Με επίκεντρο τον απλό πολίτη, που αναζητά μια νέα πορεία, με σχέδιο και όραμα, με χειροπιαστό έργο και άμεσα αποτελέσματα για τη ζωή του.Ο Νίκος Βερισογλάκης έχει την πεποίθηση ότι αυτό το έργο μπορεί να επιτευχθεί μόνο από την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και τον Νίκο Σταυρέλη ως αυριανό Δήμαρχο,με τη θέληση, την εμπιστοσύνη και την ψήφο των συμπολιτών του.

Ο ίδιος εκτιμά ότι έχει καθήκον και πρέπει να συμβάλει ενεργά, με όρεξη και πάθος,για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Κορινθίων και θα το θεωρούσε τιμή του αν οι συνδημότες του έδειχναν την εμπιστοσύνη τους προς αυτόν με την ψήφο τους.Πιστεύει ότι μέχρι την ημέρα των εκλογών θα μπορέσει να γνωστοποιήσει το όραμά του και τις επιδιώξεις του στους περισσότερους συμπολίτες του, ώστε αυτοί να τον εμπιστευτούν και να τον στηρίξουν.Τέλος δεσμεύεται ότι από την επόμενη ημέρα των εκλογών θα εργαστεί “με όλους μαζί για τον Δήμο που αγαπάμε και θέλουμε”. Για ένα Δήμο Σύγχρονο και με ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.