Ο κύβος ερρίφθη! Ο Πελοπίδας Καλλίρης υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίων

1380

Μετά απο έντονη φημολογία εδώ και πολύ καιρό που τον ήθελε μετά βεβαιότητος να θέτει υποψηφιότητα στον δήμο Κορινθίων, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης σήμερα το απόγευμα με γραπτή του ανακοίνωση δηλώνει “παρών” στην κούρσα των εκλογών στον δήμο Κορινθίων.

Και με αυτήν την υποψηφιότητα υπογραμμίζεται το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι προσεχείς δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της Κορινθίας, αφού εισέρχεται στην προεκλογική κούρσα ένας ακόμα “ισχυρός παίκτης”, που οπωσδήποτε ανακατεύει την τράπουλα.

Ο κ. Καλλίρης παρά το γεγονός πως κατέρχεται χωρίς την επίσημη στήριξη της ΝΔ , αφού πλέον ο πρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε πως εκτός απο τους μεγάλους δήμους της χώρας δεν θα δώσει χρίσματα,δίνει το στίγμα του εξαρχής και ευχαριστεί την Εκλογική Επιτροπή Αυτοδιοίκησης της ΝΔ για την ομόφωνη εισήγηση της για την στήριξη της υποψηφιότητά του προς τον πρόεδρο του κόμματος , καθώς επίσης και τα στελέχη που συμμετείχαν στις διεργασίες στο πλαίσιο της Νομαρχιακής συνέλευσης της ΝΔ και συνέβαλαν σημαντικά στην δυναμική της.

Το σπουδαιότερο ωστόσο εφαλτήριο για την κάθοδο του στα δημοτικά πράγματα ,όπως αναφέρει,ήταν η παρότρυνση των συμπολιτών του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Καλλίρης υπογραμμίζει στην δήλωσή του αυτή πως θα συνεχίσει να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον απο την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας , εντατικοποιώντας την καθημερινή προσπάθεια και εργασία του για την ολοκλήρωση έργων και υποδομών στην Π.Ε. Κορινθίας.


Διαβάστε την δήλωση Καλλίρη:

“Στην πορεία μου μέχρι σήμερα τιμήθηκα και υπηρέτησα σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Η παρότρυνση ωστόσο και η στήριξη των συντοπιτών μου για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος του τόπου μας, είναι για μένα η σπουδαιότερη τιμή που έχω ποτέ αποδεχθεί και είναι ο παράγοντας που καθόρισε την απόφασή μου.

Η ομόφωνη δε εισήγηση της Εκλογικής Επιτροπής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας προς τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως και ανάλογες διεργασίες και εισηγήσεις στο πλαίσιο του ανώτατου οργάνου της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Ν.Δ.,  για τη στήριξη της υποψηφιότητάς μου, συνέβαλλαν επίσης σημαντικά, και ευχαριστώ θερμά τα στελέχη για την εμπιστοσύνη και την τιμή.

Αυτή την ιδιαίτερη τιμή,  συνοδεύει η μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε με τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου να αποτελέσουμε την καταλληλότερη δύναμη και επιλογή για τη Διοίκηση του Δήμου Κορινθίων και την πραγματική πρόοδο του τόπου μας. Για έναν Δήμο όλων των πολιτών, μακριά από αποκλεισμούς και ανισότητες. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και όραμα.

Είναι η σπουδαία ευθύνη που εδώ και καιρό οι συντοπίτες μας, μας προσκαλούν και ζητούν να αγωνιστούμε για τη διεκδίκηση της ανάληψής της.  Γι´ αυτό, σαν έτοιμοι από καιρό, είμαστε ήδη πολύ περήφανοι για την απόφασή μας να αγωνιστούμε με αγάπη για τον τόπο μας και οδηγό τις κοινές αρχές μας.

Παράλληλα με αυτή την προσπάθεια, για την οποία το αμέσως χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις και ενέργειες, εντατικοποιείται και η καθημερινή προσπάθεια και εργασία για την ολοκλήρωση έργων και τη βελτίωση υποδομών στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι.

Με ισχυρό το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στις δίκαιες προσδοκίες των συντοπιτών μας, είμαι προσωπικά έτοιμος να αγωνιστώ για να ανταποκριθώ σε αυτές και σε ό,τι αφορά τον Δήμο Κορινθίων.

Είναι για μένα και τους συνοδοιπόρους μου δέσμευση τιμής.

Πελοπίδας Καλλίρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.