Ο κοριός “έφαγε” τη Νέα Πελοπόννησο

206

Για τον κοριό μιλούσαμε χθες στο moriasnews και για τον Περιφερειάρχη που θα τον κατατροπώσει ωσάν τον κώνωπα αλλά… πέσαμε έξω! Ο Πέτρος Τατούλης επενέβη αλλά όχι για να ψεκάσει τον κοριό! Επενέβη για να “καθαρίσει” τη Νέα Πελοπόννησο από στελέχη-αντάρτες, στελέχη που δεν ακολουθούν τη γραμμή της παράταξης, στελέχη που δρουν εν άγνοια του, κατά παράβαση των όσων ο Καλλικράτης ορίζει – και μην γελιομαστε -ο Πέτρος Τατούλης απαιτεί στο ακέραιο.

Και γίνομαι συγκεκριμένη.

Η Ελένη Αλειφερη απευθύνθηκε στις εισαγγελικές αρχές για το θέμα του κοριού εν αγνοία του Περιφερειάρχη και επικεφαλής της.

Η Ελένη Αλειφερη δεν παρέστη στην συνεδρίαση της Εκτελεστκής Επιτροπής που ο Περιφερειάρχης προκάλεσε απαιτώντας προφανώς εξηγήσεις.

Οι εξηγήσεις δόθηκαν από τον θεματικό της Μεσσηνίας Περικλή Μαντά, εξόργισαν ωστόσο τον Περιφερειάρχη αφού απεδείχθη πως το θέμα το γνώριζε μέρες πριν από την κ.Αλειφερη ο κ.Μαντας χωρίς και εκείνος να ενημερώσει τον Πέτρο Τατούλη. Ο Περικλής Μαντάς οδηγήθηκε σε παραίτηση,κάποιοι λένε πως ο Περιφερειάρχης άδραξε την ευκαιρία να τον παραιτήσει μετά και την ξεκάθαρη αντίθεση του στα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου και την δημόσια τοποθέτηση του επί αυτών. Η κ. Αλειφερη έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το “καπελωμα” του Περιφερειάρχη με το σενάριο και της δικής της παραίτησης να παίζει δυνατά. 

Συμπέρασμα; Δεν ξέρω αν ο κοριός  κατέγραψε συνομιλίες σίγουρα όμως άρχισε να “τρώει” τη Νέα Πελοπόννησο. Το αν η άμεση παρέμβαση Τατούλη περιορίσει τη ζημιά στο ελάχιστο θα φανεί το επόμενο διάστημα.

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.