Ο Δήμαρχος Γκιώνης, το «ωραίο φύλλο» και ο Ξένιος Ζευς!

62

Τι το θελε ο Δήμαρχος Γκιώνης το event για τις γυναίκες την 8η του Μάρτη! Γενεές 14 τον περνά ο «Ξένιος Ζευς» ο Σύλλογος Επισιτιστών του Λουτρακίου κάνοντας λόγο για πρωτοβουλία «άκαιρη, ατυχή και άκυρη»! Τι συνέβη;
Αυτή η πρόσκληση ήταν η αιτία για όλα κυρίως επειδή σημείωνε πως τα εδέσματα και τα ποτά θα ήτο δωρεάν!

«Μα τον Δία» είπε ο «Ξένιος», και «εμείς τι κάνουμε εδώ;»
Λογική η αντίδραση θα έλεγε κανείς αφού η έξοδος των γυναικών αναμένετο την συγκεκριμένη ημέρα μαζική! «ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ πως εξαιτίας του συγκεκριμένου γεγονότος υπήρξαν ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ για εκείνη την ημέρα δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στα επισιτιστικά καταστήματα της πόλης» αναφέρει η ανακοίνωση – διαμαρτυρία του συλλόγου αν και ένα ερώτημα το χω!

Δηλαδή όλες οι γυναίκες που θα έβγαιναν εκείνο το βράδυ είδαν την δωρεάν πρόσκληση και ακύρωσαν στα άλλα μαγαζιά για να ωφεληθούν από την εν λόγω εκδήλωση;
Και πόσες εν τέλει χώραγε το συγκεκριμένο κέντρο που τόσο μεγάλη ζημιά έγινε ;

Εν τοιαύτη περιπτώση, σαφώς καλύτερα θα ξέρουν οι επιχειρηματίες που διαμαρτυρήθηκαν (θαρρώ) για να οδηγήσουν σε δημόσια διαμαρτυρία τον σύλλογο ο οποίος ουσιαστικά εγκαλεί το δήμο για την κίνηση του αυτή κατηγορώντας τον για κινήσεις ψηφοθηρικού χαρακτήρα (η κάλπη είναι κοντά και ο Δήμαρχος Γκιώνης ξεκινά από το «ωραίο φύλλο» μάλλον!) και εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων!

Όσο να πεις πάντως ένα δίκιο το χει ο σύλλογος αφού μιλά για έτερη εκδήλωση όπου ο δήμος δεν κάλυψε έξοδα παρευρισκόμενων καλώντας τον «Ξένιο Ζεύς» να το πράξει τι κι αν η διοργάνωση ήταν δική του. «ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ 30 ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ που συμμετείχαν σε ημερίδα που διοργάνωνε ο ίδιος ο Δήμος!!!!Αίτημα στο οποίο ο σύλλογος ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΑ, όπως άλλωστε έχει κάνει πάντα όταν του ζητήθηκε.»

Η ανακοίνωση του συλλόγου καταλήγει με… καρφιά υπό το μανδύα των συμβουλών «Ευελπιστούμε πως η δημοτική αρχή θα επιδείξει ανάλογο ζήλο και σε άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη πόλη και όλους τους παραγωγικούς φορείς όπως είναι η τοποθέτηση διχτυών για την αντιμετώπιση του φαινομένου των μεδουσών, η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η μείωση των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, καθαριότητα και τόσα άλλα».

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.