Ο Γεώργιος Μπόντζος δίνει το σήμα των “συνδικαλιστών” στο ψηφοδέλτιο Καλλίρη

1032

Ένας άνθρωπος με μακρά διαδρομή στο συνδικαλιστικό κίνημα, με ενεργή συμμετοχή στους αγώνες των εργαζομένων και αντίληψη προσφοράς, σήμερα συντάσσεται δημοσίως στο πλευρό του Πελοπίδα Καλλίρη και προστίθεται στην αλυσίδα των Κορινθίων εκείνων που οραματίζονται έναν δήμο με καλύτερες προοπτικές , αναπτυξιακή πορεία και ίσες ευκαιρίες για όλους. Είναι ο κ. Γεώργιος Μπόντζος , ο οποίος με δήλωσή του, γνωστοποιεί την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο.

ΔΗΛΩΣΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΝΤΖΟΥ

Η μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ συναδέλφους για 18 χρόνια ως Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας στην οποία εργάζομαι (DsSmith Hellas A.E -πρώην ΚΑΡΤΟΝΠΑΚ), η μεγάλη τιμή να διατελώ τα τελευταία 9 χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και εδώ και 3 χρόνια να κατέχω τη θέση του Αντιπροέδρου, με έχει εφοδιάσει με γνώση και εμπειρία αντίληψης και κατανόησης των ζητημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά το ζωντανό κύτταρο της πραγματικής εθνικής και τοπικής οικονομίας, οι εργαζόμενοι. Πάνω απ’ όλα με έχει εφοδιάσει με ισχυρό αίσθημα αγωνιστικότητας και διεκδίκησης εργασιακών συνθηκών που αρμόζουν και είναι αυτονόητες σε μια κανονική χώρα.

Με αυτά ως εφόδια και αγάπη για τον τόπο μου, αλλά και πιστεύοντας ακράδαντα στην αναγκαιότητα της συμμετοχής της «φωνής» των εργαζομένων στη διαμόρφωση των δημοσίων πολιτικών στο Δήμο στον οποίο ζούμε, εργαζόμαστε και ανατρέφουμε τα παιδιά μας, συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Πελοπίδα Καλλίρη.

Για περισσότερες υποδομές, ίσες ευκαιρίες και καλύτερες προοπτικές. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

Γεώργιος Μπόντζος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Κορίνθου

Μέλος Δ.Σ. Δ.Α.Ε.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.