Ο Αννίβας Παπακυριάκος βραβεύει τον Ανδρέα Ονουφρίου (video)

899

 

  • Μια βραδιά με συγκίνηση, μνήμες και γεγονότα που σημάδεψαν ζωές και πατρίδες

“Ήταν μεγάλη η συγκίνηση , η χαρά και η τιμή που σας γνώρισα. Πραγματικά αγγίξατε πολλές ψυχές, επαναφέρατε μνήμες, βιώσαμε γεγονότα τα οποία μπορεί να τα ξέραμε ωστόσο με την συναισθηματική φόρτιση που μας τα μεταφέρατε , είναι από τις στιγμές που μείνανε και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα μας.» ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος απευθύνεται στον Κύπριο Συγγραφέα Ανδρέα Ονουφρίου στο πέρας μιας βραδιάς γεμάτης από μνήμες, από συγκίνηση, από γεγονότα που σημάδεψαν ψυχές και πατρίδες. «Αυτή η βραδιά, αυτό το βιβλίο, μας γυρνά χρόνια πίσω και νομίζω θα υπάρχουν και άνθρωποι που θα προσπαθήσουν το βιβλίο αυτό να το ξαναεκδόσουν  και να κάνουν μια προσπάθεια για να καταλάβει ο κόσμος τι πραγματικά έχει συμβεί. ‘Ήταν τεράστια η τιμή που σας γνώρισα!»

Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην Κύπρο, ένα αφιέρωμα στην Κύπρο που ταξιδεύει στα χώματα της Κορινθίας με τον Συγγραφέα να διηγείται, να συγκινείται, να δακρύζει, να κάνει όλους εμάς κοινωνούς όλων όσων συνέβησαν τότε, να μας συναντά «Στα σταυροδρόμια του Κόσμου»…  Αυτό έγινε και στο Βέλο το βράδυ της Παρασκευής  σε μια εκδήλωση φροντισμένη από το Δήμο Βέλου – Βόχας, τις «ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ» και τον σύλλογο Ηπειρωτών «Η ΠΙΝΔΟΣ» με τον Δήμαρχο Παπακυριάκο να τιμά τον Συγγραφέα αποδίδοντας του τιμητική πλακέτα , καταθέτοντας την ευχή το βιβλίο να ξαναδημοσιευτεί  ώστε όλος ο κόσμος να αντιληφθεί όλα όσα συνέβησαν στην πραγματική τους έκταση αλλά και την παραδοχή “πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις διασκεδάζουμε και πολλές φορές φεύγουμε άδειοι. Σήμερα απο εδώ φεύγουμε όλοι μας γεμάτοι! Παρ ότι είμαστε λίγοι, φεύγουμε γεμάτοι και ευλεπιστούμε, αυτή θα είναι και η επιτυχία, την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι!”

Ο Συγγραφέας ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και δώρισε στον Δήμαρχο αντίτυπα βιβλίων προκειμένου να τα διαθέσει σε φίλους, δημότες, ανθρώπους που διαβάζουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.