Οι κοριοί της υπερβολής!

126

Το σήριαλ του κοριού συνεχίζεται…

Τι καταλάβαμε από την χθεσινή ημέρα μετά την συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη;

Ότι ο κοριός είναι οξειδωμένος και βαλσαμωμένος από την εποχή του Νομάρχη Δράκου! Τουτέστιν , ο κοριός ήτο ψόφιος!Βέβαια για τα εάν “ψόφησε” την εποχή Δράκου θα το δείξει η νεκροψία! Κι αν ο ψόφιος κοριός ανέκαμψε αιφνιδίως και τον είχε καταλάβει η μη παραιτηθείσα αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και άφηνε τον Τατούλη να συσκέπτεται και να συναντάται με οποιονδήποτε τότε θα προσφύγει στους υπεύθυνους  θεσμικούς  φορείς.

Τι καταλάβαμε από την τοποθέτηση Αλειφέρη στο Περιφερειακό Συμβούλιο;

Ότι είχε εντοπίσει τον κοριό, μετά ζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας ,απαίτησε εχεμύθεια απο τον Περικλή Μαντά, ο οποίος την τήρησε μέχρι να “σκάσει” η υπόθεση.

Επομένως, η σκιά του οξειδωμένου κοριού έπεφτε στην Περιφέρεια.

Τι άλλο καταλάβαμε απο την κουβέντα στο Περιφερειακό και απο την συνέντευξη τύπου;

Ότι όλοι σέβονται την έρευνα , αλλά κατά τα άλλα έχουν ήδη αποφανθεί! Οι μεν, η πλειοψηφεία, ότι έλαμψε η αλήθεια δια το οξειδωμένου κοριού, και οι δε, ότι η μειοψηφία, ότι ο Τατούλης είναι τόσο συγκεντρωτικός που χρησιμοποίησε αυτή την υπόθεση για να πάρει τις αρμοδιότητες της αντιπεριφερειάρχου !Έλεος και για τις δυο πλευρές!

Επίσης δεν καταλάβαμε γιατί η Εκτελεστική επιτροπή ξαναέβγαλε δελτίο τύπου που ζητά για τρίτη φορά την παραίτηση της Αλειφέρη και μάλιστα δηλώνει ότι η αλήθεια έλαμψε!

Το πρώτο σκέλος αφορά τον Περιφερειάρχη ο οποίος ,εαν συνέβει αυτό ,δηλ. η Αλειφέρη εαν εγνώριζε ότι παρακολουθείτο και δεν το ενημέρωνε μπορεί να απευθυνθεί στους θεσμικούς φορείς ,υπεύθυνους για τέτοιες καταστάσεις και να ζητήσει την παραίτησή της.Το ότι η αλήθεια  έλαμψε , εμείς θα επιμείνουμε να ακούσουμε τον υπεύθυνο φορέα που έχει αναλάβει την έρευνα.

Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα την κατάστασης. Αντιλαμβανόμαστε και το πόλεμο που διεξάγεται αυτή την στιγμή στα χαρακώματα. Καταλαβαίνουμε ότι πίσω από αυτή την ιστορία, υπάρχουν οι αρχιτέκτονες της κρίσης.Όμως θα μας επιτρέψετε να αντισταθούμε σε κάποιους χειρισμούς που γίνονται για να μεγενθύνουν τις εντυπώσεις.

Περιμένουμε το πόρισμα , το οποίο φυσικά και δεν θα είναι πειραγμένο , όπως άφησε να εννοηθεί ο κ. Πατσαρίνος, και μετά θα τα πούμε.

Τζ. Σουκ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.