Οι Έφεδροι της Πελοποννήσου στα “Διογένεια” της Κυριακής

449

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) για έναν ακόμα αγώνα στο έτος αυτό θα έχει συμμετοχή με εθελοντές αλλά και με μέλη – αθλητές του στα ΔΙΟΓΕΝΕΙΑ 2018. Ένας αγώνας που στοχεύει από την διαδρομή των 21 km να αναδείξει τις ομορφιές της πόλης μας μέσα από την εναλλαγή των τοπίων αφού ξεκινάει από το άγαλμα του Κυνικού Διογένη με τον Μ. Αλέξανδρο στα καλάμια ανεβαίνοντας έως την Αρχαία Κόρινθο με τα μνημεία της και την απέραντη θέα του Κορινθιακού κόλπου τερματίζοντας στο χώρο του αγάλματος του Διογένη όπου θα γίνουν οι απονομές.

Εμείς ευχόμαστε να γίνει ένας όμορφος αγώνας χωρίς τραυματισμούς και να τον ευχαριστηθούν όλοι οι αθλητές που θα τον τρέξουν .

Καλούμε όλους τους Κορίνθιους πολίτες μικρούς και μεγάλους να έρθουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των αθλητών. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας έγινε έτσι ώστε να συμβάλλει και ο δικός μας Σύλλογος στην όλη διαδικασία οργάνωσης και πραγματοποίησης του αγώνα. Καλή επιτυχία στους αθλητές , στους διοργανωτές και σε όλους τους εθελοντές. Ραντεβού την Κυριακή στην εκκίνηση!

Καρυώτης Γεώργιος Εφ Λγός (ΕΔ) Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.