Οδός Κύπρου: 3 μέρες “παρκαρισμένος” κάδος του Δήμου στην θέση ΑΜΕΑ!

263

Η θέση πάρκινγκ ΑΜΕΑ στην Κύπρου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης είναι μια και μοναδική! Η σήμανση ευδιάκριτη πάρα ταύτα υπάρχουν συμπολίτες που καθημερινά κάνουν χρήση αυτής θεωρώντας πως… κάποιος την κράτησε εκεί για την δική τους ευκολία! Πιο έξυπνοι από τους άλλους που αναζητούν μια θέση στο κέντρο; Ενδεχομένως και να το πιστεύουν!

Χθες, άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ αφαίρεσαν από όχημα που είχε σταθμεύσει εκεί πινακίδες. Σήμερα η εικόνα είναι ίδια!

Άνθρωποι που κανένα ζήτημα δεν αντιμετωπίζουν και μπορούν να παρκάρουν σε άλλες θέσεις,θεωρούν πως εκείνη η μια τους ανήκει ακριβώς επειδή η ΔΙΑΣ δεν περνά καθημερινά! Η επειδή, στερούνται παιδείας που θα μου επιτρέψετε να πω είναι το ουσιαστικότερο!

Η θέση αυτή όμως τις τελευταίες 3 ημέρες δεν καταλαμβάνεται μόνο από απαίδευτους συμπολίτες που κανένα δικαίωμα χρήσης της δεν έχουν αλλά και από έναν… κάδο απορριμμάτων του δήμου!

Ο κάδος πινακίδες δεν έχει για να του αφαιρεθούν, έχει όμως ροδάκια και μπορεί να μετακινηθεί! Διότι, ΠΟΤΕ δεν ήταν εκεί η θέση του!

Θέλετε ο αέρας που φυσούσε τις τελευταίες ημέρες, θέλετε κάποιο χέρι… ο κάδος μετακινήθηκε!

Το οτι παραμένει στο σημείο που μπορούν να παρκάρουν άτομα με αναπηρία είναι ζήτημα!

Γιατί αγαπητέ μου συνδημότη, ο κάδος αδειάζεται καθημερινά! Συνεπεώς κάποιοι υπάλληλοι καθαριότητας τον βλέπουν οτι είναι σε λάθος σημείο

Γιατί δεν τον τοποθετούν στο σωστό;

Θα πρέπει να το κάνει ο άνθρωπος που θα χρειαστεί να παρκάρει εκεί και ενδεχομένως δεν θα μπορεί αφού μιλάμε για ανθρώπους με αναπηρία;

Εν τέλει, μάλλον ελέγχεται για το ποιος έχει την αναπηρία σε αυτήν την πόλη!

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.