«Ξύπνησαν συνειδήσεις» στο Πνευματικό Κέντρο της Περαχώρας το Σάββατο (video)

595

«Η διαχρονικότητα του μηνύματος του αγώνα του 21» ήταν το αντικείμενο της ομιλίας που ενθουσίασε όλους όσους βρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο της Περαχώρας το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Διδάκτωρ του Παντείου Δρ. Δημήτρης Σταθακόπουλος καθήλωσε με τον πηγαίο ενθουσιασμό του, την αυθεντικότητά του και την κατάθεση ψυχής μέσα από την εντυπωσιακή του εισήγηση τους παρευρισκόμενους μεταδίδοντας μηνύματα που ξύπνησαν τις συνειδήσεις και επισφραγίστηκαν με το χρέος, που φέρουμε οι Νεοέλληνες να συνεχίσουμε την παράδοση των προγόνων μας ως προς τη στάση τους σε δύσκολα χρόνια, και να αναδείξουμε την διαχρονικότητα της Ελληνικής Ψυχής.
«Νιώσαμε ότι υπάρχει ακόμα Ελπίδα και ότι με όπλο την Πίστη και την αποφασιστικότητα μας μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία της σημερινής κοινωνίας και πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν παραδίδουν τα όπλα και βρίσκονται εδώ για να μοιράσουν την γνώση, να βοηθήσουν όλους εμάς που αναζητάμε την Αξιοπρέπεια και την πραγματική Ελευθερία μας γεμίζοντάς μας με αποθέματα ήθους και Ψυχής!» αναφέρουν οι Φίλοι Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας οι οποίοι βεβαίως είχαν και την ευθύνη της διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Έκπληξη πρέπει να σημειωθεί προκάλεσε η παρουσίαση μίας από τις 7 σημαίες των Συνταγματικών της Περαχώρας που χρησιμοποιήθηκαν κατά την διάρκεια 1831-32 από τον κ. Γιάννη Καραπανάγο …
Η Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας απηύθυνε ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία αλλά και προβολή της εκδήλωσης.
«Ευχαριστούμε θερμά τον κο Γιάννη Αικατερίνη για την αμέριστη συμπαράσταση του και την προβολή ολόκληρης της εκδήλωσης μας από το www.perahora.gr, την Rap Media για την τηλεοπτική κάλυψη από τους άψογους επαγγελματίες κ. Σωτήρη Ζησίδη και κ. Άκη Μοσχόπουλο. Επίσης τον κ. Νικόλαο Δενδρινό για την παρουσία του αλλά και την στήριξή του μέσω του περιοδικού του «Εικόνα της περιοχής μου», τον κ. Καραπανάγο που πάντα μας προβάλει μέσω του blog www.karapanagos.blogspot.gr και μαζί τον κ. Θανάση Πρωτοπαππά για την αντίστοιχη προβολή μέσω της σελίδας Περαία Χώρα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Μαρία Πρωτοπαππά την υπεύθυνη της Κατηχητικής συντροφιάς αλλά ιδιαίτερα στα αγαπημένα μας παιδιά της Περαχώρας, που με τις υπέροχες φωνές τους μας συγκίνησαν, στόλισαν πραγματικά την εκδήλωσή μας κι έδωσαν ακριβώς την νότα που χρειαζόμασταν.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, για το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό που επιδείξατε αλλά και για τι ότι παραμείνατε μέχρι το τέλος της εκδήλωσής μας. Σας ευχαριστούμε όλους για όλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.