Ξεχάστηκες Κυριάκο;

804

“Υπομονή” συνέστησε  για τις ανακοινώσεις που αφορούν τα χρίσματα στις πρωτεύουσες των νομών ο Κυριάκος Μητσοτάκης μα…δεν είπε πως αυτή θα πρέπει να είναι “γαιδουρινή”! Ένας μήνας και 8 ημέρες πέρασαν και…σε κάποιους δήμους οι πιέσεις έχουν χτυπήσει κόκκινο! Είναι βλέπεις εκείνοι που διεγράφησαν και αναμένουν “πράσινο φως’ για επιστροφή, είναι και εκείνοι που όλα έτοιμα τα έχουν αλλά χωρίς χρίσμα δεν ανακοινώνουν, είναι και κάποιοι τρίτοι που χαίρονται διότι αυτό το κλίμα αβεβαιότητας του ευνοεί!

Μπας και ξεχάστηκες Πρόεδρε; 

Διότι, την λίστα έτοιμη την είχες!Εκτός κι αν έχεις ρίξει βάρος στο κομματικό συνέδριο (14-15 Δεκεμβρίου) όπου και θα παρουσιάσεις το κυβερνητικό πρόγραμμα και την υλοποίηση του στις πρώτες 60 ημέρες οπότε…πάσο!

Ή αν πλέον καμία διάθεση δεν έχεις να ανακοινώσεις τέτοια χρίσματα και αφήσεις αφενός τις κοινωνίες να επιλέξουν και αφετέρου την ενότητα του κόμματος ανεπηρέαστη.

χ.τ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.