Ν.Σταυρέλης: Ενορχηστρωμένη η επίθεση των φιλόζωων – Θα  λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη

1216

Στην Δικαιοσύνη καταφεύγει για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας και της αλήθειας ο Νίκος Σταυρέλης απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στην ενορχηστρωμένη όπως αναφέρει σήμερα επίθεση που δέχεται μέσω διαδικτύου από φιλόζωους για ένα περιστατικό που εδράζεται στον Ιανουάριο του 2012 και που ποτέ έως σήμερα δεν είχε εγκληθεί γι αυτό ο ίδιος. «Έχω υποστεί τις τελευταίες ημέρες ένα απίστευτο μπούλινγκ στο διαδίκτυο από φιλόζωους, μια ενορχηστρωμένη επίθεση με ψεύδη – συκοφαντίες, απίστευτο υβρεολόγιο και απειλές» θα πει στα ΜΜΕ και στην συνέντευξη που παραχώρησε για το γεγονός αυτό πριν από λίγο. «Επικαλούνται υποτιθέμενη ενέργεια μου το 2012, 7 ολόκληρα χρόνια μετά, παρουσία 2 αντιδημάρχων και 6 αστυνομικών. Παρατήρηση έκανα στην εν λόγω κυρία να μην βάζει τον λαπά επάνω στο γκαζόν και τίποτε άλλο. Όλοι οι ανωτέρω ήταν μάρτυρες!  Είναι άξιο λόγου λοιπόν: Γιατί τώρα;»

Ο Νίκος Σταυρέλης δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για απειλές τις οποίες δέχεται και οι οποίος εξαπολύονται δημόσια στο διαδίκτυο με στόχο εξόντωσή του ένεκα της εκπεφρασμένης υποψηφιότητας του για το Δήμο Κορινθίων. « Θαυμάστε τους πολιτισμένους φιλόζωους! Ακούστε πως με αποκαλούν! «Παλιάνθρωπε, σκ@τοβλαχε, χοντρομπαλα ,άξεστε,σαπίλα, σκ@τοψυχε, τιποτένιε, καραγκιόζη, βρωμάνθρωπε και δεν μένουν μόνο εκεί. Εξαπολύουν απειλές και προς την οικογένεια μου, «Να ψοφήσει όλη η οικογένειά σου και να πάθουν καρκίνο τα παιδιά σου! Έφτασαν ακόμα να με εγκαλεί και καθηγητής ο οποίος ήθελε να είναι υποψήφιος μαζί μου και να μου λέει στο διαδίκτυο πως θα υποστώ τις συνέπειες! Τα γραπτά μένουν! Κι αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν τα ζώα, φανταστείτε πόσο αγαπούν τους ανθρώπους!»

 

«Έχει ήδη δοθεί εντολή στο νομικό μου σύμβουλο»

Ο Νίκος Σταυρέλης δεν περιορίστηκε στην απάντηση μέσω των ΜΜΕ για το θέμα που πραγματικά δημιουργεί ερωτηματικά ως προς την χρονική στιγμή της αναφοράς αφού εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως εάν υπήρχε γεγονός και βιαιοπραγία θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έχει οδηγηθεί η υπόθεση στην δικαιοσύνη. Οδηγεί ο ίδιος τώρα τα πράγματα σε αυτήν έχοντας δώσει εντολής τον νομικό του σύμβουλο για τα δέοντα! « Είμαι υποχρεωμένος από το άδικο και απίστευτο μπούλινγκ που δέχομαι και δεν έχει άλλο στόχο παρά την διαπόμπευση μου να προσφύγω στην δικαιοσύνη για να προστατεύσω την αξιοπρέπεια μου, την αξιοπιστία μου και την αλήθεια. Έχω δώσει ήδη εντολή στο νομικό μου σύμβουλο για τις δέουσες ενέργειες. Θα δώσουν λόγο οι αρμόδιοι. Και αφήνω εκτός της σκοπιμότητα για την σπίλωση που επιχειρείται επειδή έθεσα υποψηφιότητα στο δήμο Κορινθίων. Κάποιοι ενοχλούνται! Τους λέω ότι αυτή η χυδαιολογία και αυτές οι πρακτικές δεν με πτοούν. Μπαρουτοκαπνισμένος  είμαι!»

Η πρόταση για τα αδέσποτα

Η σημερινή αναφορά συνοδεύτηκε και από πρόταση για την διαχείριση του ζητήματος που «καίει» το δήμο Κορινθίων, ένα ζήτημα που θα έπρεπε όπως είπε ο Νίκος Σταυρέλης να απασχολεί σε επίπεδο λύσης και τους συγκεκριμένους που του επιτίθενται.

«Σε ποιο ευρωπαικό κράτος είναι θεσμός τα αδέσποτα; Γι αυτά δεν μιλάει κανείς! Για την λύση δεν μιλάει κανείς! Τι είναι προτιμότερο; Να έχουμε αδέπσοτα και δεκάδες επιθέσεις που καταγγέλονται καθημερινά σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους ή να λάβουμε μέτρα; Είμαι και είμαστε ως παράταξη κάθετα αντίθετοι στις φόλες. Έχω χάσει και εγώ δυο σκυλιά στο κτήμα μου από τέτοιες. Γι αυτό και σας δίνω την πρόταση που έχουμε η οποία θα εξειδικευτεί στην πορεία ακόμα περισσότερο.»

Η πρόταση περιλαμβάνει:

  • Δημιουργία δημοτικού καταφυγίου αδέσποτων
  • Περισυλλογή όλων των αδέσποτων με την συνδρομή ιδιωτών
  • Εμβολιασμός όλων
  • Στείρωση
  • Περίθαλψη όλων όσων χρήζουν τέτοιας
  • Σίτιση σε πάγια βάση
  • Ηλεκτρονική καταγραφή
  • Υιοθεσία

Προχωράμε και θα δώσουμε λύση! Γιατί και θέλουμε να το κάνουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε»

 

Χριστίνα Τσιορωτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.