Νερό σε Άσσο – Λέχαιο αλλά…δαπάνη καμιά στον προυπολογισμό!

440

Πρόσφατες πολύ είναι οι ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής Κορινθίων για υδροδότηση της Δημοτικής Ενότητας Άσσου – Λεχαίου (αντιπαρέρχομαι τις αναφορές που λένε πως είχε δοθεί και πάλι νερό Στυμφαλίας προεκλογικά για να στερέψει μετεκλογικά καθώς και τις αναφορές περί δικτύου αμιάντου που θ αναιρέσει την ποιότητα του ύδατος και την απουσία έργων υποδομής).

Θα μείνω στην αναφορά εκ του Επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών” Βασίλη Νανόπουλο ο οποίος σημειώνει με έμφαση πως περί τούτου, της υδροδοτήσεως δηλαδή της εν λόγω περιοχής, ουδεμία αναφορά δεν υπάρχει, ουδεμία πίστωσης στον Προυπολογισμό που συζητήθηκε στο τελευταίο Δ.Σ και τόσος ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες του έτους! “Δεν υπάρχει καμία δαπάνη στον προυπολογισμό που συζητήσαμε για να έρθει νερό πόσιμο από τη Στυμφαλία σε Λέχαιο και Άσσο” θα πει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νανόπουλος δημιουργώντας ερωτήματα για τον τρόπο έλευσης του ύδατος χωρίς έργα υποδομής ακόμα- ακόμα όμως και γι αυτήν καθ αυτήν την έλευση!

Αλλά θα μου πεις… η εξαγγελία έγινε! Ο τρόπος, περισσεύει!

χ.τ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.